|
|
Wed, Aug. 19th, 2009, 12:25 pm

imho, tiramisū cepumu apakšējo kārtu mērcēt kafijā tomēr nav prāta darbs. Apslacīt un pietiks. Wed, Aug. 19th, 2009, 12:47 pm
sirdna

Es vakar tā mēģināju, vienalga, aplam slapji sanāk. Wed, Aug. 19th, 2009, 12:50 pm
kangaroo
Kaut kādi nepareizi pirkstiņi. Wed, Aug. 19th, 2009, 12:51 pm
sirdna

Labticīgi pieņemu, ka tie pirksti arī ir visādas zortes, citi labāk savelk šķidrumu, citi ne. Wed, Aug. 19th, 2009, 12:57 pm
kangaroo
Un ir diezgan ticami tas, ka atkarīgs arī no cenas. Visādi lētie poļu- leišu varianti varētu būt mazak piemēroti kā vācu, franču, itāļu. Wed, Aug. 19th, 2009, 12:54 pm
kinskis

kafiju ielej tādā lēzenā šķīvī, ne vairāk kā 2 mm kārtā. tad tā fiksi cepumus tajā apviļā. Wed, Aug. 19th, 2009, 12:55 pm
kangaroo
IMHO vislabāk būtu kafiju saliet pšik-pšik tipa aparātā. Nu ķipa kā logu mazgāšanai paredzētajam šķidrumam ir tādi izsmidzinātāji. Ideāli! Wed, Aug. 19th, 2009, 01:07 pm
sirdna

Velns, to variantu ir tik daudz, kamēr visus izmēģinās, gadi paies. Wed, Aug. 19th, 2009, 01:10 pm
kangaroo
Mākslas darbi rodas mokās! Wed, Aug. 19th, 2009, 01:05 pm
sirdna

Arī variants. |