Wed, Aug. 19th, 2009, 12:25 pm

imho, tiramisū cepumu apakšējo kārtu mērcēt kafijā tomēr nav prāta darbs. Apslacīt un pietiks.

Wed, Aug. 19th, 2009, 12:54 pm
[info]kinskis

kafiju ielej tādā lēzenā šķīvī, ne vairāk kā 2 mm kārtā. tad tā fiksi cepumus tajā apviļā.

Wed, Aug. 19th, 2009, 12:55 pm
[info]kangaroo

IMHO vislabāk būtu kafiju saliet pšik-pšik tipa aparātā. Nu ķipa kā logu mazgāšanai paredzētajam šķidrumam ir tādi izsmidzinātāji. Ideāli!

Wed, Aug. 19th, 2009, 01:07 pm
[info]sirdna

Velns, to variantu ir tik daudz, kamēr visus izmēģinās, gadi paies.

Wed, Aug. 19th, 2009, 01:10 pm
[info]kangaroo

Mākslas darbi rodas mokās!

Wed, Aug. 19th, 2009, 01:05 pm
[info]sirdna

Arī variants.

Wed, Aug. 19th, 2009, 01:06 pm
[info]kinskis

es šitā vienmēr daru. sanāk ļoti adekvāti. t.i., līdzīgi kā krogos.

Wed, Aug. 19th, 2009, 01:13 pm
[info]sirdna

Jauki, tā arī darīšu pie nākamās cepumu partijas.