Wed, Aug. 19th, 2009, 12:25 pm

imho, tiramisū cepumu apakšējo kārtu mērcēt kafijā tomēr nav prāta darbs. Apslacīt un pietiks.

Wed, Aug. 19th, 2009, 01:20 pm
[info]divi_g

Vispār imho tiramisū sanāks daudz garšīgāks, ja mērcēsi nevis kafijā, bet rumā vai brendijā ;))
Ja nu nekādi bez kafijas nevar, tad derēs arī Moka ;)

Wed, Aug. 19th, 2009, 01:23 pm
[info]sirdna

Rumu var(vajag) pieliet klāt pie tā pasākuma, bet tīrs rums būs bišķi par stipru.

Wed, Aug. 19th, 2009, 02:16 pm
[info]dunduks

paaraak daudz alkohola padara tiramisuu gan paaraak slapju, gan negarshiigu :-)

Wed, Aug. 19th, 2009, 03:31 pm
[info]kangaroo

Tā ir vidusstadija.
Ir viens brīdis, kad alkohola ir pietiekami, lai būtu pofig par tiramisū ;-)