aizdedzies! ([info]sin) rakstīja,
@ 2007-10-03 10:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:laps! :)
Mūzika:kings of convenience



..kā Jūs ēdat biezpiena sieriņus..?

..atverat, paņemat pirkstos un apēdat 3jos kodienos..?
..atverat iemetat visu mutē un svētlaimīgu sejas izteiksmi pusminūtē mēģinat to pieveikt..?
..atplēšat papīrīti un tad ar karotīti cītīgi knibinat..?

es mīlu pārgriezt uz pusēm un uzsmērēt uz svaigas rupjmaizes! :)




(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]meeneshi
2007-10-03 10:35 (saite)
atveru, daļu atbrīvoju no papīrīša, šai daļai "noēdu" šokolādi, tad apēdu biezpiena daļu. otro pusi ēdu tāpat, kopā šokolādi un biezpienu. :>

bet par rupjmaizi.. izklausās interesanti :)

(Atbildēt uz šo)


[info]unintended
2007-10-03 10:44 (saite)
nekad neesmu sapratusi lielo b.sierinju fascineejumu.. ;)

(Atbildēt uz šo)


[info]chaika
2007-10-03 10:45 (saite)
ar karotīti pie kafijas

(Atbildēt uz šo)


[info]electical
2007-10-03 11:04 (saite)
Rupjmaize? Mēdzu lietot uz baltmaizes, bet parasti gluži kā pirmajā gadījumā.

(Atbildēt uz šo)


[info]cure
2007-10-03 11:27 (saite)
knābājot .]
uz rupmaizes ar maziem svaigas zemenes gabaliņiem rūl .]

(Atbildēt uz šo)


[info]ninlil
2007-10-03 12:03 (saite)
arī ar karotīti, tā vislabāk var izgaršot.

(Atbildēt uz šo)


[info]valium
2007-10-03 12:06 (saite)
pagaidu, kamēr viņš sasilst un paliek mīksts, tad atplēšu mazu stūrīti un tad spiežu ārā kā pastu. yum

(Atbildēt uz šo)


[info]nausee
2007-10-03 12:27 (saite)
Jā, reti, bet esmu ēdusi sieriņu uz baltmaizes rikas uzsmērētu, bet visbiežāk ar dakšu noņemu šokolādi, apēdu pašu sieriņu, bet šokolādi beigās, tā teikt "saldajā" =D (konkrēti "Kārumam" manuprāt, ir visgaršīgākais šokolādes apvalks)

(Atbildēt uz šo)


[info]quizer
2007-10-03 12:32 (saite)
kodienos un šokolādei jābūt aukstai ar rasu.

(Atbildēt uz šo)


[info]badzho
2007-10-03 16:02 (saite)
man patīk izvarot iepakojumu un iestūķēt to brūno draņķi mutē.

(Atbildēt uz šo)


[info]burunduks
2007-10-03 20:03 (saite)
Šito no rīta izlasīju, un visu dienu mani vajā doma par mielošanos ar biezpiena sieriņiem.

(Atbildēt uz šo)


[info]ilka
2007-10-03 21:40 (saite)
man tiešām riebjas, ja sieriņš kļūst silts un mīksts, tādēļ bieži gadās, ka uzlieku to uz galda, uzspiežu ar plaukstu tā, lai tas kļūst ar vienu paukšķi plakans, ielieku saldētavā un pēc pāris stundām nograužu to ledus-biez-piena-sieriņ-saldējumu :)

[starp citu, arī parasto saldējumu es kožu kā maizi]

(Atbildēt uz šo)


[info]boomhigh
2007-10-06 17:46 (saite)
ar karotīti un visupirms nolobu nost to šokolādi. pats sieriņš beigās, ar karotīti, protams

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?