Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2016-08-21 18:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Spīdēja saule
Vai nav brīnišķīga svētdiena?

Mēs bijām skatīties pasauli un pasaule ir jauka, pat grants ceļi ir jauki, zilās govis ir jaukas, un Bauskas pils ir skaista, un Motormuzejā viens otram pie sāna draudzīgi sadzīvo gan ZILi, gan Fordi, gan Mersedesi, un, kaut arī Edītes Paulas-Vīgneres gobelēnam priekšā uzmahinēta VEF Sīringa (izskatās pabaisi), mūsdienu daumanti pētersoni sapņo tālāk par Sofiju un Prāgu.

Es bīstos, ka, pašai nemanot, es kaut kādu pēdējo gadu laikā esmu kļuvusi par, nez, neba nu gardēdi, bet kā sauc tādus cilvēkus, kam trakoti patīk labi paēst? Ok, pat ne tā - drīzāk ēdiens man ir kļuvis par vienu no dzīves priekiem, par, jā, mazajiem svētkiem. Teiksim, kad mēs ziemā ejam uz mežu nest mājās eglīti, man vienmēr līdzi ir mandarīni un/vai karstais dzēriens, kad mēs dodamies vērot saulrietu vai rudens lapas, līdzi garda tēja utt. Respektīvi, man vienmēr gribas kaut ko tādu, kas papildinātu jau tā jauku situāciju. Ikdienā man tā nav - es varu trīs dienas ēst vienu un to pašu, darbdienās pārtikt no banāniem un enerģijas batoniņiem, bet jaukākiem brīvā laika brīžiem man gribas ko vairāk.

Tagad arī - atbraucām mēs mājās no brīnišķas ekskursijas (kuru es vispār ierosināju, jo [info]neraate kaut kad bija ierakstījusi, ka Bauskas Pilskrogā brangi labi dod ēst, tāpēc es saku, klau, laižam uz Bausku, sen nav būts), vīrs "skatās basketbolu" un krāc (starp citu, vai nav apbrīnojami, ka Pau Gazols, ko NBA visi plus mīnus ir norakstījuši, nacionālajā izlasē olimpiādē plosās kā zvērs?), bet es vienu pēc otras tiesāju nost mazītiņas, brīnumjaukas maizītes - man ir svaiga, mīksta bagete ar kraukšķīgu garoziņu, paštaisīti siera salāti ar vispareizāko ķiploku daudzumu un Svētās Paulīnes vīns.

Nez, vai tik Dante kauč kurā lokā nebija ieslēdzis šitentādus?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dunduks
2016-08-21 19:34 (saite)
Nu nezinu gan, kurš Gazolu senioru ir norakstījis - 16p+11ab+2bl pēdējā sezonā ar Bulls un tagad 2 gadu / $31,697,500 līgums ar Spurs (kuri viņu redz kā trūkstošo elementu un kuri ne tuvu nav devīgākie) :-)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]scorpse
2016-08-21 19:46 (saite)
Spurs izteikti, ļoti izteikti spēlē ar role players, nevis ar franchise players. Es drīzāk domāju to tā, ka ap Gazolu neviens vairs nebūvēs komandu.
Bet par naudu - tas, kas šovasar NBA notiek ar naudām, ir klusās šausmas - nu kas tās par astronomiskām summām? Mailss Plamlijs? Bredlijs Bīls? Šitās naudas nebūt neparāda spēlētāju vērtību. Un vispār, Dāvim jābūt Pau vietā, un tur tak vēl Oldridžs, Gazolam būs jāiet par centru.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2016-08-21 20:16 (saite)
Ja nerēķinās=nav franchise player, tad ar Gazolu senioru nav rēķinājušies kopš viņu no Memfisas aizmainīja uz Lakers :-)
Astronomiskās summas bija parakstīšanas sākumā - pietiekoši daudziem, kas uzreiz nedabūja neadekvātu piķi, vēlāk viss izskatījās ļoti skumji finansiālā ziņā.
Domāju, ka Gazols jebkurā gadījumā ņemts vairāk kā centrs (lai arī pa lielam viņi ar Oldridžu abi divi būs gan C, gan PF) un ar Dāvi vinš nekonkurē, jo Dāvis ir SF/PF un viņš šobrīd izskatās pēc perfekta tvīnera, kad garš (208cm), bet nepietiek ātruma SF un viegls (95kg) -> pietrūkst masas PF, kas rezultēsies ar pāris minūtēm miskastes laikā (ok, ņemot vērā, ka tas ir Spurs ar bezgalīgu rotāciju, tad var gadīties, ka dabū vairāk minūtes), kur viņš varēs stāvēt stūrī vai zem 45 grādiem un mest trīnīšus. Protams, būšu priecīgs kļūdīties, resp., ka ātrums tomēr pietiks (ka varētu kaut cik saprātīgas minūtes spēlēt PF neticu, vismaz ne tuvākos gadus piecus).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?