Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2013-05-08 09:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vakardienas nātru kokteilis bija pilnīga izgāšanās un vilšanās. Sametu es, protams, blenderī nātrītes, ābolu un mazu drusku bērzu sulas un kas man sanāca? Sanāca tāds viltīgs ķausis, kas izskatījās, nu, zaļgans tāds un noteikti veselīgs. Pamēģināju iedzert [vai drīzāk uzēst] un sajutos kā gotiņa zaļā pļavā, kas grauž zāli un kam labsirdīgi piešķirta maza šļuciņa ābolu sulas, ar ko to draņķību noskalot lejā.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2013-05-10 11:31 (saite)
Es nātres lieku klāt tā drusku, lai nātru garša tomēr nedominē :) Pamatā ir burkāns un selerija vai ābols un selerija.
Ja grib biezkokteili, tad pamats ar banānu ir diezgan muļķudrošs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]scorpse
2013-05-10 16:34 (saite)
Es nez, vai saņemšos atkal uz nātrēm.

Un tas kihelkonnas kokteilis sanāca super, apelsīnu nebiju iedomājusies pielikt, dikti labi! Nu, jā, līdz muļķudrošajam banāna līmenim biju apgreidojusies gan.

Labāk pasaki, ko man darīt ar milzu ķirbi, ko esmu noturējusi līdz maija vidum gandrīz - turpināt baidīties vai saņemties un kaut ko darīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2013-05-21 14:33 (saite)
Visu ķirbi šķēlēs ar mizu un cepeškrāsnī uz 200 grādiem cept, kamēr pilnīgi mīksts. Mīkstumu izkasīt un sietiņā noteicināt, vuaļā - ķirbju biezenis, ko lietot kēksiem, zupām, pudiņiem u.t.t. Lieko sasaldēt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?