Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2013-05-08 09:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vakardienas nātru kokteilis bija pilnīga izgāšanās un vilšanās. Sametu es, protams, blenderī nātrītes, ābolu un mazu drusku bērzu sulas un kas man sanāca? Sanāca tāds viltīgs ķausis, kas izskatījās, nu, zaļgans tāds un noteikti veselīgs. Pamēģināju iedzert [vai drīzāk uzēst] un sajutos kā gotiņa zaļā pļavā, kas grauž zāli un kam labsirdīgi piešķirta maza šļuciņa ābolu sulas, ar ko to draņķību noskalot lejā.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2013-05-21 14:33 (saite)
Visu ķirbi šķēlēs ar mizu un cepeškrāsnī uz 200 grādiem cept, kamēr pilnīgi mīksts. Mīkstumu izkasīt un sietiņā noteicināt, vuaļā - ķirbju biezenis, ko lietot kēksiem, zupām, pudiņiem u.t.t. Lieko sasaldēt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?