Antuanete (
antuanete
) rakstīja,
Visu ķirbi šķēlēs ar mizu un cepeškrāsnī uz 200 grādiem cept, kamēr pilnīgi mīksts. Mīkstumu izkasīt un sietiņā noteicināt, vuaļā - ķirbju biezenis, ko lietot kēksiem, zupām, pudiņiem u.t.t. Lieko sasaldēt :)
(
Lasīt komentārus
)
Nopūsties:
No:
Sviesta Ciba user
Lietotājvārds:
Parole:
Iežurnalēties ar'?
Anonīms
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
Neformatēt automātiski:
Ziņa:
Esi modrs!
Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies.
Iežurnalēties?
Navigate:
Sveiks, Cibiņ!
Login
Bīdīt tekstus
Izveidot jaunu dienasgrāmatu
Latest posts
Meklēšana
Random!
Katalogs
Pēc Interesēm
Advanced
Pirmā palīdzība
Aizmirsu paroli!
Lapas karte
Browse Options
Contact Info
Ask a Question
FAQ
Info par Cibu...
Statistics
Download
General Info
Lietošanas noteikumi
Informācijas privātums
Juridiskā informācija
Lapas karte
Browse Options