Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2012-04-18 11:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
/griežot zobus un imagināri briesmīgi šņācot/ Šitais tak vairāk nav izturams! Kā, nu, kā un kāpēc vislaik jālieto vārdu pamazināmās formas? Es vēl tiešām saprastu tādas cacas, kas pašas uz poda neiet, un runā tikai par nagu, ragu un citu ekstremitāšu 'meistarītēm', bet vīrieši, kāpēc?! Failiņi, mapīte, problēmiņa, precīte, programmiņa, burtiņi, fontiņi, stundiņa, āāāāā! Es valdos, bet reizēm jau sāku tāpat runāt pretī, īsti pat necerot, ka pieleks. Domāju, ka, ja es pateiktu šitā "Failiņš pēc divām stundiņām neder, vajag jau pēc pusstundiņas, citādi klientiņš atcels pasūtījumiņu un radīsies problēmiņa', tad jau varbūt saprastu. Bet nu, protams, neteikšu es tā. Lai jau. Katram savs. Es tikai nesaprotu to iedomāti galanto attieksmi pret sievietēm, kas izpaužas deminutīvos.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]unpy
2012-04-18 11:58 (saite)
Izvirzu tēzi, ka tas viss dēļ smagas bērnības pilnīgi infantīlā vidē, kurā ar bērniem līdz pilngadībai komunicē ar visiem šiem "uķipuķi", "skat, kur vauva!" un "ko tad mazais mīļumiņš pusdieniņās ēdīs?"

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sirdna
2012-04-18 12:10 (saite)
Fe, interesanti, kas tad mainījās pēc pilngadības?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2012-04-18 13:13 (saite)
Labticīgi pieņemu, ka pēc pilngadības sasniegšanas(cik tas, nez, mūsdienās ir - 35 gadi?), vecāki savas atvases izmet no mājas un ļauj viņiem dzīvot savu dzīvi:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2012-10-24 12:09 (saite)
HA!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?