scope ([info]scope) rakstīja,
@ 2018-01-11 12:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vispār interesanti.
Kolēģim pie mājas privātā teritorijā viens no kaimiņiem regulāri liek stāvvietā automašīnu, kurai nav biedrības izsniegtās atļaujas.
Jautrais fakts ir tāds, ka municipāļi atbrauc, sodu uzliek, bet to jau var nemaksāt, jo automašīnai ir UK numurs, kuru pārbaudot DVLA servisā, var redzēt, ka automašīna noņemta no uzskaites 2014. gadā.
Vakar kāreiz pievērsu uzmanību vienam pa priekšu braucošajam ar UK numuru, piefiskēju - izrādās, tas pats varonis.

No kā var secināt, ka pa LV 3 gadus var mierīgi braukāt ar ārzemju auto bez tehniskās apskates (diez, kas ir ar OCTA) un neviens to pat nepamanīs.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2018-01-11 21:48 (saite)
Ai nu, cepties par kaut kādu mums nezināmu kretīnu internetā... nav vērts. Nav taču tā, kas tas LV būtu ļoti sistemātiski. Un pat Braitonas domes žēlabas mani neaizkustina, jo neiekasēto naudu vācieši iztērēja vietējos veikalos un veicināja vietējo ekonomiku, varbūt pat vēl labāk nekā pilsētas dome to būtu izdarījusi.

Šeit drīzāk tas, ka mēs gribam panākt superīgu taisnīgumu. Life is not fair, get over it. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]le_minga
2018-01-11 21:54 (saite)
jain :)

man būtu pilnīgi pie kājas kaut kādas nesamaksātas parkošanās soda naudas un pilsētai nesaņemtās samaksas - bet nepavisam nav vienalga, ja pa ielu braukā auto bez OCTA, bez tehapskates, auto, kas trīs gadus kā noņemts no uzskaites un tam pie stūres ir kāds jambālis, pilnīgs pofigists debloīds (viss par auto iepriekš rakstītais liek izdarīt secinājumu par tā īpašnieku un viņa galvas stāvokli), auto, kas piedalās publiskā satiksmē un apdraud pārējos satiksmes dalībniekus, starp kuriem esmu es, mani bērni, vecāki, draugi utt. :)

kaut kā tā... :)

oki - beidzam, lai burvīgs vakars

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2018-01-11 21:58 (saite)
Quorā vakar lasīju ļoti jauku advokāta rakstu – kur viņam bija jāaizstāv cilvēks, kurš braucis bez tehniskās skates un apdrošināšanas. Tam cilvēkam vienkārši nebija naudas. Advokāts jautāja: kā lai es tevi aizstāvu, ja tu pie visa esi apzināti vainīgs. Cilvēks pateica – zini, pasaki tiesnesim, ka šie cilvēki, kam nav apdrošināšanas, brauc ārkārtīgi uzmanīgi :)

Galu galā tev nevajadzētu satraukties, ja citai mašīnai nav apdrošināšanas, jo tad kompensāciju izmaksā garantijas fonds tieši tāpat, kā ja būtu OCTA.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?