02 Janvāris 2003 @ 17:25
žurnalētāja psiholoģiskais portrets  
pa tām pāris nedēļām, kamēr biju prom, saradies lērums žurnalētāju ar zajebis-super-puper-mega nikneimiem. pavirša šo žurnālu apskatīšana ļauj izveidot tipiska latvijas žurnalētāja psiholoģisko portretu.
tipiskais latvijas žurnalētājs ir iedalāms divos tipos: depresīva meitene (turpmāk dm) un nenobriedis vidusskolnieks (turpmāk nv).
dm raxturo savas esības nepārtraukta analīze un nemitīga jautājumu "kāpēc?" un "vai ir vērts?" uzdošana. jautājumi attiecas uz šādām tipiskajām aktivitātēm: dzert, gulēt, mosties, strādāt, sēdēt pie kompja.
nv raxturo pašpietiekamība un liekvārdība. nv apraxta filmas, kuras skatījies, mūzika, kuru klausījies, veikalus, kuros iepircies un mantas, kuras iegādājies. vēl nv mēdz aprakstīt, cik labi/slikti jūtas pirms un pēc katras ēdienreizes vai tusiņa.
P.S. atpazīsti sevi? jūties aizskarts? pasūkā čupačups...
 
 
( Post a new comment )
hope.less[info]hopeless on 2. Janvāris 2003 - 18:57
mnja
..un veel ir arii taadi, kas nespeej domu izteikt vienaa komentaaraa un vaardu "psihologjiskais" raksta ar "a" starp "h" un "l".
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
zhuu[info]rikella on 3. Janvāris 2003 - 06:31
Re: mnja
es laikam lēnām par tādu pārvēršos un pašai kauns
cenšos maz raxtīt jo kam gan vajadzīgi nejēdzīgi savirknēti milzum daudz vārdi. bet nesanāk. kaut kā tas viss pārvēršas garā textā ar nejēdzīgiem paskaidrojumiem utt.
tipisks piemērs šis mans comments
laikam tagad jāpasaka - ejiet dirst es eju gulēt, bet man negribās nevienu sūtīt dirst un arī gulēt negribās.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)