Emotions ([info]rubija) rakstīja,
@ 2017-02-18 12:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
personal teenage superstar
Man patīk Milo Yiannopoulos, bet man nepatīk Donald Trump. Patīk garlaicīgu, personisku iemeslu dēļ, no patikas ko izraisīja tiešā viņa PR ietekme līdz patikai vērot viņa straujo izaugsmi pēc Trampa ievēlēšanas. Paredzu, ka šo patiku nomainīs vienaldzība, jo Mailo publiskā tēla ideja un mērķi nešķiet ilgnoturīgi intereses ziņā.

Mailo par radikālo islāmu


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]heda
2017-02-18 22:36 (saite)
mani visvairāk uzjautrina viņa absolūtā noturība pret visām "upuru" manipulācijām diskusijās ar histēriskiem profesionāliem iežēlinātājiem

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-02-19 00:00 (saite)
Viņam kā glorious fāgam ir +10 pie damage resistance šajā aspektā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rubija
2017-02-20 07:09 (saite)
Man patīk, ka viņš bieži atkārto par to, ka vārdi nevar ievainot, ja vien tu pats to neatļauj, vienkārši, bet sistemātiskās upura lomas kontekstā nepieciešamība.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]es_esmu_dzhims
2017-02-19 16:45 (saite)
viņam ir daži ok argumenti, tāpat kā tai blondajai dāmai (viņai gan krietni vairāk imho). bet tā bullijošana, "words cannot hurt you" ir tāda huiņa, ka liek tomēr apšaubīt arī to bišķīti, kam it kā piekrītu. un breitbārts vispār

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-02-19 18:23 (saite)
Ja tevi sāpina vārdi internetā, tad aizstaisi to ciet. Par bulijingu var uzskatīt tikai kaut ko, no kā nevar izvairīties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]es_esmu_dzhims
2017-02-19 18:53 (saite)
mani sāpina vārdi arī ārpus interneta. un atvaino, bet es pat nesākšu diskusiju par to, ko tu uzskati vai neuzskati par bullijošanu, jo tas ir vienkārši zemē nomests laiks. es spēju pieņemt to, ka ir tādi cilvēki kā milo, bet tas to nedara patīkamāku. no otras puses, es saprotu, ka neesmu nekāds visu lietu mērs un pati ļoti bieži par visu ko diršu. gribētos teikt, ka par lietu, bet nez vai tā ir patiesība, jo, ja redzu, ka tas ir lost cause (kā, piemēram tavā un trampa gadījumā), tad ir grūti neņirgāties. par to žēl un es cenšos pie tā strādāt

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-02-19 19:53 (saite)
Ņirgāšanās un bullijings no kresā spārna radikāļiem, kuru bija pārņēmis arī establišments (īpaši demokrātu) un viņu kabatas mediji, bija prime reason kāpēc ievēlēja Trampu, neraugoties, ka pret viņu bija sacelts absolūts informācijas karš (kurš vēl ar vien turpinās, bet nu jau aiz zaudes butthurta).
Un jā, es arī diemžēl nevaru neņirgāties par cilvēkiem, kuri domā, ka skarbi vārdi internetā ir tas pats, kas īsts bullijings, jo kā smej, esmu nedaudz ar to saskāries IRLā, tāpēc esmu nejūtīgs pret sniegpārsliņu vaimanāšanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]es_esmu_dzhims
2017-02-19 21:05 (saite)
nu redzi, tu man piedēvē nespēju atšķirt dažāda veida vardarbību, automātiski pieļauj, ka es ar tādu neesmu saskārusies un to, ka mana (un daudzu, daudzu citu) emocionālā kapacitāte ir lielāka par tējkaroti, uzskati par sniegpārsliņu vaimanāšanu. nahuj es tev vispār atbildu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rubija
2017-02-20 07:34 (saite)
Mailo ir profesionāls bulijs, tas ir viņa amats, tāpēc man šķiet rēcīgi, kā viņš tomēr ar viena veida acīmredzamu taktiku spēj izdabūt tik lielu mediju rezonansi.

Mailo apgalvojums par tiem "vārdiem" tieši uzsver cilvēka individuālo atbildību par to kāda hujņa tevi spēj ietekmēt un kāda nē, protams tas neattaisno būt ļaunam un apzināti darīt pāri, bet tas arī nav sabiedrības pienākums atbildēt par katra indivīda nespēju uztvert kritiku vai vulgāru piezīmi, cinismu utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]es_esmu_dzhims
2017-02-20 13:38 (saite)
nezinu, vai ir prātīgi siet kopā sabiedrību ar vienu "profesionālu buliju" (?), nu, es laikam saprotu, (ja saprotu) ka Tu domā, ka viņš ir tāds kā galma āksts, kas drīkst teikt to, ko citi nedrīkst. un, ja tas, ko viņš dara (random savādas piezīmes vēl tā, es drīzāk domāju gadījumu ar to melno aktrisi tviterī) nav apzināts ļaunums, tad es nezinu, kas ir. es jau arī saprotu, ka ir vēl citi ļaunumi pasaulē, bet mūžīgais "a citur/citiem ir sliktāk" šķiet diezgan vājš arguments.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rubija
2017-02-20 16:20 (saite)
Par to sabiedrības siešanu? Mailo nav sabiedrības daļa, jo viņš ir prof. bulijs?

Ja nu tu gadījumā pārdzīvo par to Leslie Jones, gan jau viņas psihoterapeits par 500 doļiem 40min viņai palīdzēs šajā sakarā, varbūt jaunas kurpītes uz piektās avēnijas arī :D
Iedomājies cik daudz kritiku viņa saņem ikdienā visos savos sociālajos tīklos? Kāpēc tieši par Mailo bija tāda rezonanse? Nesaku, ka Mailo ir labais šajā situācijā, bet norādu cik liela loma ir abu divu popularitātes ieguvumam un citām interesēm kurām nav nekāda sakara ar vēlmi padarīt šo sabiedrību iecietīgāku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-02-20 22:37 (saite)
Es gan nepiekrītu, ka viņš būtu bulijs. Vai tad atspēkot tupus, agresīvus sjw kretīnus, kas dirš visādus bullšitus par balto privilēģiju, manslpeiningu, saukā visus baltos par rasistiem un tādā garā, ir bulijings. Nu katrā ziņā ne lielāks par to, ka nāk viņa virzienā. Berklijas gadījums vispār psc. Kreisie ir vis lielākie buliji un pie tam meļi, jo saukā viņu par rasistu, fašistu un homofobu (lol), kurš ''incite violence''. Like wtf. Kreisie taisa grautiņus un pie tā vainīgs Mailo? Viņša iniciēja kreisajos violenci ar savu eksistenci, ķipa. :D Ar to, ka atļaujas publiski atspēkot viņu bullšitu. Give me a break.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rubija
2017-02-21 07:31 (saite)
Viņa karjera lielā mēŗā balstās uz apzinātu bulijingu ar jau vēlamu rezultātu, piemēram par to pašu Berklī riots, viņš cerēja uz tādu iznākumu.
Mailo pats arī sevi sauc par trolli un īsajā sarunā ar bill maher viņš teica, ka "aizvaino cilvēkus ar nodomu", viņš arī pieminēja, ka uzskatot sevi par "tikumīgu trolli", kas šķiet par naivu, lai tam piekristu, jo kas ir tie viņa tikumīgie nodomi? Tikumīgie nodomi kļūt arvien vairāk slavenam?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-02-21 09:56 (saite)
Tā kā visi flamboyant fāgi ir narcisi, tad gan jau tas arī, bet efekts, ko viņa trollings dod kreiso atmaskošanā noteikti atsver viņa neķītro uzvedību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]half_slavic
2017-03-18 16:21 (saite)
Mailo ir tupās upuru sabiedrības izgaismotājs. Mums vajag izgaismotājus sabiedŗibā.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?