Emotions ([info]rubija) rakstīja,
@ 2017-02-18 12:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
personal teenage superstar
Man patīk Milo Yiannopoulos, bet man nepatīk Donald Trump. Patīk garlaicīgu, personisku iemeslu dēļ, no patikas ko izraisīja tiešā viņa PR ietekme līdz patikai vērot viņa straujo izaugsmi pēc Trampa ievēlēšanas. Paredzu, ka šo patiku nomainīs vienaldzība, jo Mailo publiskā tēla ideja un mērķi nešķiet ilgnoturīgi intereses ziņā.

Mailo par radikālo islāmu


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2017-02-19 19:53 (saite)
Ņirgāšanās un bullijings no kresā spārna radikāļiem, kuru bija pārņēmis arī establišments (īpaši demokrātu) un viņu kabatas mediji, bija prime reason kāpēc ievēlēja Trampu, neraugoties, ka pret viņu bija sacelts absolūts informācijas karš (kurš vēl ar vien turpinās, bet nu jau aiz zaudes butthurta).
Un jā, es arī diemžēl nevaru neņirgāties par cilvēkiem, kuri domā, ka skarbi vārdi internetā ir tas pats, kas īsts bullijings, jo kā smej, esmu nedaudz ar to saskāries IRLā, tāpēc esmu nejūtīgs pret sniegpārsliņu vaimanāšanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]es_esmu_dzhims
2017-02-19 21:05 (saite)
nu redzi, tu man piedēvē nespēju atšķirt dažāda veida vardarbību, automātiski pieļauj, ka es ar tādu neesmu saskārusies un to, ka mana (un daudzu, daudzu citu) emocionālā kapacitāte ir lielāka par tējkaroti, uzskati par sniegpārsliņu vaimanāšanu. nahuj es tev vispār atbildu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?