-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-10-29 23:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nupat tas ir skaidrs. es varu uzcept divu veidu piccu. ātro un labo. ne tas, ka ātrā ir slikta, bet labā ir lieliska.
un vispār sāku pārvēsties par picu apsēsto. nav ne jausmas kā lai ar to tiek galā.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ripp
2014-11-01 13:46 (saite)
ātrajā receptē ātra ir mīkla, t.i. tā nav rauga. parasti ieberu miltus, pielieku sāli, kādas garšvielas (nu tur kariju vai zaļumus vai kko uz to pusi), leju kefīru. taisu mīkstu (ne šķidru, bet mīkstu un lipīgu) mīklu un izmantojot miltus, lai nelīp pie virsmas un rokām, veltnēju to diezgan plānu (nu, nezinu, kkas star 3 un 5 mm), lieku uz cepampapīra un uz plāts (veltnēt var uzreiz uz cepampapīra), uz mīklas tomātu mērci (apcep sīpolus, uzgāž konservētus tomātus, pieber melnos piparus mazliet un garšvielas, apmaisa, pavāra, pagaršo, ja pārāk skābs, tad mazmazmazliet cukuru, vēl pavāra, pagaršo, ja garšo, tad pietiek). mērci liek plānā kārtā, uzliek pa vidu un tad izsmērē ar karoti pa visu, tam uzber sieru, tam liek virsū ko grib. nu tur, zilo sieru, vai salami, vai.. nu jebko :) liek augstākajā temperatūrā krāsnī vidējā nodalījumā.

efektīvi darbojoties picu var dabūt gatavu 30-40 minūtēs :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shelly
2014-11-01 15:01 (saite)
Aha! Paldies, Jā, mani interesēja primāri mīkla, tā man ir liela mistērija :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-11-01 22:31 (saite)
vajag tādu konsistenci, lai nav pārāk cieta, jo tad arī gatavā pamatne būs diezgan grūti kožļājama. un lai nav pārāk šķidra, jo tad būs grūti rullēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?