-- ([info]ripp) rakstīja,
ātrajā receptē ātra ir mīkla, t.i. tā nav rauga. parasti ieberu miltus, pielieku sāli, kādas garšvielas (nu tur kariju vai zaļumus vai kko uz to pusi), leju kefīru. taisu mīkstu (ne šķidru, bet mīkstu un lipīgu) mīklu un izmantojot miltus, lai nelīp pie virsmas un rokām, veltnēju to diezgan plānu (nu, nezinu, kkas star 3 un 5 mm), lieku uz cepampapīra un uz plāts (veltnēt var uzreiz uz cepampapīra), uz mīklas tomātu mērci (apcep sīpolus, uzgāž konservētus tomātus, pieber melnos piparus mazliet un garšvielas, apmaisa, pavāra, pagaršo, ja pārāk skābs, tad mazmazmazliet cukuru, vēl pavāra, pagaršo, ja garšo, tad pietiek). mērci liek plānā kārtā, uzliek pa vidu un tad izsmērē ar karoti pa visu, tam uzber sieru, tam liek virsū ko grib. nu tur, zilo sieru, vai salami, vai.. nu jebko :) liek augstākajā temperatūrā krāsnī vidējā nodalījumā.

efektīvi darbojoties picu var dabūt gatavu 30-40 minūtēs :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?