-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-04-25 14:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es nezinu, kā jūs, bet es tūdaļ blanšēšu un mizošu kilogramu ķirštomātu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]black_data
2014-04-25 14:19 (saite)
What?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2014-04-25 14:28 (saite)
vai ne :D
tas gan gāja krietni vieglāk un ātrāk, nekā biju paredzējusi. lielākajai daļai ādiņa no blanšēšanas jau bija ieplīsusi un viņi slīdēja ārā no ādas ļoti viegli, gandrīz vai ar vienu rokas pieskārienu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ninona
2014-04-25 15:14 (saite)
Un ko tu ar tiem darīsi (dari, izdarīji)?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2014-04-25 16:36 (saite)
http://www.deliaonline.com/recipes/cuisine/european/italian/roasted-mediterranean-vegetable-lasagne.html
šito

un jā, es zinu opciju nemizot, bet šoreiz ēdiens ir paredzēts citu cilvēku barošanai un es nekad šo neesmu gatavojusi, negribās noslinkot un tad uzzināt, ka šī ir tā retā reize, kad tas ir bijis pa īstam būtiski.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ninona
2014-04-25 17:43 (saite)
Jācer, ka galarezultātā var arī manīt un novērtēt, ka iekšā iecepti ir tieši ķirštomātiņi nevis vnk no bundžas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-04-26 22:31 (saite)
man likās, ka ja visus dārzeņus cep lielā temperatūrā zem grila, tad svaigi tomāti varētu spēlēt kādu lomu. nezinu, kā tur īstenībā sanāca.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]usne
2014-04-25 19:52 (saite)
Smalki!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2014-04-26 22:29 (saite)
vai ne, pašai savādi :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?