-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-04-25 14:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es nezinu, kā jūs, bet es tūdaļ blanšēšu un mizošu kilogramu ķirštomātu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ninona
2014-04-25 15:14 (saite)
Un ko tu ar tiem darīsi (dari, izdarīji)?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2014-04-25 16:36 (saite)
http://www.deliaonline.com/recipes/cuisine/european/italian/roasted-mediterranean-vegetable-lasagne.html
šito

un jā, es zinu opciju nemizot, bet šoreiz ēdiens ir paredzēts citu cilvēku barošanai un es nekad šo neesmu gatavojusi, negribās noslinkot un tad uzzināt, ka šī ir tā retā reize, kad tas ir bijis pa īstam būtiski.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ninona
2014-04-25 17:43 (saite)
Jācer, ka galarezultātā var arī manīt un novērtēt, ka iekšā iecepti ir tieši ķirštomātiņi nevis vnk no bundžas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-04-26 22:31 (saite)
man likās, ka ja visus dārzeņus cep lielā temperatūrā zem grila, tad svaigi tomāti varētu spēlēt kādu lomu. nezinu, kā tur īstenībā sanāca.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?