-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-03-29 01:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šis bija ļoti, ļoti labs pasākums. es gandrīz vai biju aizmirsusi, cik ļoti man var patikt tādas lietas. pēdējās reizes galīgi nav tādas bijušas. un šī to visu (sajūtu) ir lielā mērā reanimējusi. uz teātra bāru un čomski gan es tāpat negāju. pastaigāties varētu, dzert gan vairs ne pārāk. un vislabāk būs mazliet pasēdēt un iet gulēt. rīt ir šis tas jāpadara.

un pirmām kārtām vēlos teikt paldies manam vīram, kurš bez vārda runas aizved bērnu prom uz visu vakaru un nakti, lai es varu būt (pirmām kārtām) cilvēks, nevis māte un tad viss pārējais.

un ēdiens arī bija pārsteidzoši labs. kurš būtu domājis, ka kartupeļi var garšot gan TĀ, gan arī tik labi šādos veidos.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]daria
2014-03-29 10:46 (saite)
Pastāstīsi kādreiz, ko jūs ēdāt?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2014-03-29 11:27 (saite)
es varu pastāstīt tagad :D
kartupeļu-ķimeņu biezzupa. galīgi šķidra, uz 800g kartupeļu 2l ūdens. rezultātā viņa ir pavisam savādāka "kā mūsdienās" un garša ir neierasta, bet laba.

skābo kāpostu-gaļas sacepums. tajā kārtām kārto vārītus kartupeļus grieztus ripiņās, skābos kāpostus, kas sasautēti ar sīpoliem un ceptu malto cūkgaļu, visu pārlej ar krējuma mērci un cep krāsnī

dedzinātā cukura krēms. faktiski uzputots saldais krējums sajaukts ar pašķaidītu dedzināto cukuru un želatīnu, pārbērts ar riekstiem un pārliets ar vēl pašķaidītu dedzināto cukuru. šo es ļoti gribēju uztaisīt un viņš mani pārsteidza, pats krēms ir diezgan sviestains (naturāli, garšo pēc sviesta :D), bet pieliekot riekstus un mērci ir superīgi.

konkursā piedālījās (un zaudēja) vistas ķidu zupa (pie galvām/kakliem/spārniem/kunģiem klāt izvāra veselus burkānus un selerijas, tad visu izņem, buljonu sabiezina, atgriež visu kubiņos un pieliek svaigus ābolus kubiņos) un sālītās skābētās cūku sirdis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?