-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-03-18 22:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kādu laiku nebiju slimojusi ilgāk par 3 dienām. nu jau drīz būs nedēļa. vīruss, otrs vīruss un tam klāt apaukstēšanās izraisīts klepus. Alise arī krekšķina un puņķojas. Uz dārziņu gan tomēr laižu, viņa jūtas labi un dārziņā viņa vēl nekad nav apaukstējusies. mājās gan. no šī viedokļa dārziņā ir gandrīz vai drošāk. A. arī staigā samērā nevesels, panīcis un iesnains. ceru, ka ar šo ziemas slimošanas būs cauri.

nu un tagad arī vairs nav droši, vai mēs varēsim šeit palikt arī vasarā. būtu bēdīgi, ja izrādītos, ka nevarēsim.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sw
2014-03-18 22:21 (saite)
es tieši nesen domāju, kur esi pazudusi. veseļojies, da pribudet sila!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2014-03-18 22:22 (saite)
es tepat, tepat vien esmu :) paldies :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2014-03-18 22:29 (saite)
un, ja nevarēsiet palikt, gan jau noīrēsiet ko citu jauku, ārpusrīgas ilgtermiņa īres piedāvājums nebūt nav slikc, ja vien nemeklējat pašā vasaras pīķī. būs vides maiņa piknikotājiem :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-03-18 23:06 (saite)
var gadīties ka tieši tad būs jāmeklē. + tas parasti maksā daauddz vairāk nekā šeit.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2014-03-18 23:20 (saite)
a jūsu saimnieki tipa paši nezina, kad viņiem jūsu dzīvesvietu vajadzēs, vai kā? ja zināt, ka vasaras pilnbriedā liks ārā, varat mēģināt paši sameklēt kko ātrāk, kamēr summer rush vēl nav sācies, un uzteikt pirmie.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-03-18 23:22 (saite)
šodien viņi rādīja māju mākleriem. tobiš, māja tiks pārdota. lielais jautājums - kad. tas var prasīt arī visu vasaru. var arī neprasīt. mani instinkti man saka mukt prom, bet saprāts apstādina. ir viena vāra cerība, kas noliedz steidzīgu izvākšanos. tad jau redzēs, kā un kas būs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2014-03-18 23:29 (saite)
zini, kad es pašos pastāvīgās dzīves pirmsākumos meklēju dzīvesvietu, pārpratuma pēc (jo parasti tā nenotiek) man sanāca parunāties ar viena dzīvokļa iepr. īrnieci, un viņa pastāstīja, ka saimniece ik pa laikam cenšas to dzīvokli pārdot. mani instinkti teica, mūc, and so i did, pat neraugoties uz to, ka saimiece man jau bija iedevusi atslēgas, and never regretted. ar ko gribu teikt, ka instinktos varbūt ir vērts klausīties. un māklera piesaistīšana jau ir pietiekami nopietna pieņemta lēmuma pazīme.

but anyways, jums ir pilnīgāka infa nekā man. varu vnk turēt īkšķus, lai beidzas labi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2014-03-22 23:30 (saite)
tas, ka dzīvoklis/māja ir pārdošanā, neko vēl nenozīmē. ja grib pārdot ļoooti steidzami un par ļooooti labu cenu, tad nozīmē. citādi - piemēram, mums jau tūliņ pusgads šajā dzīvoklī, kurš visu laiku ir bijis pārdošanā, un pa šo laiku ir bijuši 2 zvani no māklera, ka nāks skatīties, un viens ir arī atnācis. bet, protams, esam gatavi atkal mērkaķa ātrumā meklēt un pārvākties :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]degeneralis
2014-03-19 08:29 (saite)
Problēma jau ir atrast to foršo ārpusrīgas piedāvājumu, kas nenozīmē stundu vienā virzienā līdz dārziņam (citādi jau varētu kaut vai Mālpilī dzīvot, jo Rīgā vienmēr varam nakšņot pie manas mammas), jo dārziņu mainīt mēs neesam gatavi un tas arī būtu ļoti neforši pret Alisi.

Es nezinu, es to kaut kā daudz vieglāk uztveru par A., jo:
1) nemaz tik viegli tās mājas te pārdot nav (spriežot pēc sludinājumiem), it īpaši, jo saimnieks negrib atdot "pa lēto";

2) ja būs jāvācās, varēsim uz vasaru noīrēt kaut kādu būdiņu Saulkrastus, Carnikavā, Zvejniekciemā un dzīvot tur, jo domāju, ka 45 min vienā virzienā uz dārziņu (tajās dienās, kad mazā ies dārziņā) vasaras svelmē ir nieks, ja mašīna aprīkota ar kondicionieri un atgriežoties mājās gaida pelde jūrā un laiska diena saulē (vienīgā problēma būtu mēbeles, bet gan jau, ka var sameklēt kādu noliktavu);

3) kur dzīvot vienmēr atradīsim, ja Pierīga būs pārāk dārga, tad sliktākajā gadījumā uzteiksim līgumu īrniekiem un padzīvosim nosacīti centrā;

4) saimnieks grib salīdzinoši lielu ciparu par to māju, un šodien uzzināju, ka māklere esot tāda, kas reizi gadā visās mājās iemet lapiņu ar piedāvājumu pāŗdot un pirms gada arī esot kaut ko skatījusies un teikusi kaut ko meklēt, bet neesot nekas sanācis.

Labi, vasara šeit būtu forši, bet es neticu, ka par līdzīgām naudām neatradīsim kaut kādu vasarnīcu, un pēc tam jau domāsim tālāk.

Ā, un es pavisam aizmirsu, vēl taču pastāv variants EuroJackpot :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?