-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2013-10-05 23:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šodien noskrēju bišķi virs pusotra kilometra. laiku nezinu, pa ceļam izslēdzās telefons. vakar arī gribēju, bet atcerējos par vēlmi skriet tikai pēc glāzes vīna. un man nav ne jausmas, kā ir ar skriešanu kombinācijā ar vīnu.
ņemot vērā, ka tik tālu man skriešana tiešām patīk (līdz pat pēdējām dienām nemūžam nebūtu noticējusi, ka es varētu ko tādu teikt/domāt), laikam jādomā arī par kautcik derīgiem apaviem, zinošie cibiņi, lūdzu padalieties.
bet vispār pavadījām šodien burvīgu un mierīgu dienu Valkā, kā arī jauku braucienu atpakaļ tumsā. vienīgais nepatīkamais starpgadījums bija tas, ka nevarējām atrast atslēgas un pat jau bijām tikuši līdz teikai pa ceļam pie A. mammas, kad es beidzot iedomājos paskatīties bērna mantu somā, kur atslēgas tomēr atradās.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sw
2013-10-05 23:39 (saite)
man tam laikam, kad vēl varēju tikt paskriet, bija nopirktas Asics skriešans kedas. pirku Sport 2000 vai kā viņu tur, lika laikot visādas, tad skriet pa lentu un pēc tam videoierakstā vērot, cik pareizi pie zemes liekas kājas katros no apaviem. beigās konsultants par labākajām atzina nebūt ne dārgākās, kas priecēja un viesa zināmu uzticību. bet tas bija pirms gadiem trim.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2013-10-06 00:35 (saite)
es laikam izklausīšos skopa, bet 40+ls par skrienamkurpēm man liekas daudz :/ nē, es saprotu, ka viņas tā maksā un, ka tas nemaz nav dāŗgi, bet es neesmu droša, ka man pacelsies rokas nopirkt ko tādu par tādu naudu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]augsne
2013-10-06 00:45 (saite)
Vispirms uzmēri un tad saki. Labi, man nav pieredzes, bet esmu dzirdējusi, ka pareizi speciālie skriešanas apavi jūtas kā mākoņi kājās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sw
2013-10-06 09:26 (saite)
Tad būtībā kurpju meklēšana nozīmēs vienkārši ņemt tos kcik normālos apavus, ko dzīve piespēlēs ne par 40 Ls, un visa atlase. Diez vai būs tāda megaizvēle, ka noderēs modeļu ieteikumi :)

Es varētu ieteikt neņemt tādus, kuri ir garumā kak raz, tas džeks, kurš palīdzēja man kedas pirkt, teica, ka skriešanai vajag kādu izmēru garākus, citādi ir risks iedzīvoties saspiestos, pat zilos kāju īkšķu nagos - skrienot pēdai ir lielāka slodze, tā var mazliet paplesties/pastiepties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2013-10-06 12:06 (saite)
bet nevajadzētu arī pārāk lielus pagrābt, jo tur atkal iestājas citi riski.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ripp
2013-10-06 13:14 (saite)
skat manu atbildi šellijai :)
nu, man ir parastas kedas, kas ir kādu pusizmēŗu lielākas nekā mana kāja. bet lieta, ko es nevēlos ir, vēl lielāka kāja. tā man jau tā ir ļoti liela :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?