-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2012-02-13 15:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ir jau tā kā ir ar to elektrību, mums, piemēram, par pagājušo mēnesi, dēļ tā, ka visu laiku kurinājām elektrisko sildītāju, par elektrību bija jāmaksā 40-50ls. negribu iztēloties, kad pienāks starta tarifa gals.
un elektrisko sildītāju mēs kurinājām (kurinām un kurināsim), jo bez tā mājās iestājas draudzīgā +15 temperatūra. gan janvāra sākumā, kad bija silts, gan februārī, kad bija dubaks. arī tagad, sildītājs ir izslēgts vien kopš vakarvakara, bet mums jau tikai +17.

tātad, par ko tas viss. nezinu, kā jūs, bet es šodien saņēmu komunālo maksājumu rēķinu. apkure 1.20ls m2. par labi ja 15 grādiem + 50 laši par elektrību.
un šajā mirklī es sajutos mazlietiņ apčakarēta, jā. jo par janvāra apkuri kopā (ar elektrību) sanāk maksāt pāri 100 ls par 2 istabu, 50m2 dzīvokli. un februārī būs fismaz tas pats. (nē, nav tā, ka mēs šeit sakurinam tropus. dzīvojam taupīgā 17-18 grādu režīmā)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]degeneralis
2012-02-13 16:56 (saite)
Nezinu, vai citiem ir diža interesi. No santehniķa dzirdējām, ka mūsu radiatoru termoventiļi esot nepiemēroti mājas apkures sistēmai. Kaut kas par to, ka ja apkure iet no augšas uz apakšu, tad mūsu ventiļi kaut ko tur bloķē un tāpēc ir tik auksti.

Ja tas ir tā, vaina ir iepriekšējā īpašnieka nevēlmei maksāt par kvalitatīvu remontu, un tad vajadzētu būt OK ar temperatūrām nākamgad (pavasarī vnk jānomaina tie ventiļi). Un tad jau arī nebūtu žēl maksāt tos 1,20/kvm, ja ir silit...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]usne
2012-02-13 17:15 (saite)
cik pazīstams stāsts !

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?