-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2012-02-08 22:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
gadās tā, ka kādu cilvēku pazīsti jau diezgan sen un šis kāds cilvēks tev labi patīk. varbūt pat kautkādā mērā šis cilvēks tev rūp (gadās arī ka nē, bet patikšanas faktors paliek). bet visa komunikācija izpaliek dēļ vairākiem "derētu kaut ko", aiz kā nekas neseko un vairākiem mēģinājumiem uz kaut ko no tavas puses. jo vēlme ir vēlme, bet vēl ir kārtu secība.
un šādos gadījumos vienmēr ir mulsums. jo nekad nezini, kas tas ir. apzināts "ignors", vienaldzīga nepamanīšana, vai līdzvērtīga "nokautrēšanās".

man šādas situācijas vispār ir ļoti tipiskas, bet tās tādēļ nekļūst mazāk mulsas un atsvešinošas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pelnufeja
2012-02-08 22:42 (saite)
Eh, kā es varu to saprast. Es gan esmu pieradusi neko daudz nedarīt, jo visi mani draugi ir sadraudzējušies ar mani, kas varbūt nekas tik labs arī nav. Bet man ir bijušas dažas reizes dzīvē, kad man par kādu cilvēku ir sajūta, ka ar viņu es labprāt sāktu draudzēties, bet to vēl nekad nav izdevies noorganizēt. Jo, nu, es varu vienreiz (labākajā gadījumā) saņemties uzaicināt ciemos vai pasākt kopā ko citu, bet, ja pēc tam nekas neseko no otras puses, tad man vairs nav spēka pielikties. Un arī ir bail, ka varbūt otrs nemaz negrib ar mani draudzēties.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]begemots
2012-02-08 22:45 (saite)
Tas jau tikai cilvēcīgi. Mani mācīja, ka pats galvenais ir ļaut otram saprast, ka tagad gaidi no viņa kaut ko.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2012-02-08 22:50 (saite)
problēma ir, ka ne vienmēr šie mājieni tiek tā arī saprasti. un tu nekad nezini, vai tā ir tā reize, vai arī nē (tobiš vai ir tāda, kur cilvēks ir pateicīgs par to ka viņu liek mierā).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Budj poprošče!
[info]begemots
2012-02-08 22:52 (saite)
Kāreiz mājieni ir radīti tam, lai tos pārprastu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ripp
2012-02-08 22:49 (saite)
mmhm. manis parasti pietiek vairākām reizēm. un šādā veidā ir pārtrūkušas vairākas vairāk vai mazāk draudzīgas attiecības. varbūt uz labu, es nezinu. bet par tām, kuras vēl nav līdz galam cauri, par tām kaut kā.. reizēm nemierīgi un neomulīgi gan.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bagdarama
2012-02-09 13:26 (saite)
Nu, ká nejausha ignora zvérs varu teikt, ka aiznemtíba un promdzívoshana diemzhel samazina komunikacijas biezhumu. Nesen tik atklaju, ka ar tuvako bernibas draudzeni tiekamies varbut paris reizes gada, nu un vel paris reizes aprunajamies (un tas ir viens no tuvakajiem cilvekiem). Tas gan tikai nozime, ka tiekas retak, bet draugi tak vienalga ;)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?