-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2018-10-05 18:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Klau, draugi, ja es gribu pirkt jaunu telefonu ar normālu darbaspēju (tādu, kas nekārsies no pārpūles pēc gada), gana atmiņas, kautcik normālu bateriju, ciešamu kameru, kādu tad man vajag?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]santech
2018-10-06 12:40 (saite)
iphone nu jau kādu laiku (kopš izbeidzās Stīvs Džobs) vairs neražo savai cenai atbilstošas kvalitātes aparātus. iphone nav vairs nekas ekskluzīvs. tās pāris inovācijas neatsver to cenu un kvalitāti, kura ir tāda pati kā pārējiem telefoniem. plus vēl ābola ekosistēma.

ja ne pēc gada, tad pēc diviem točna kārsies jebkurš šodien nopirkts telefons. jo visas aplikācijas un arī operētājsistēmas pieaug un apauk un tām vajag jaudīgākus dzelžus. vai vismaz pidžināt iekšā ātrāku un ietilpīgāku (cik nu attiecīgais modelis spēs pacelt) microSD atmiņas karti.

par bloatware, par ko daži izsakās par sony - tāda ir visiem telefoniem. xiaomi mi a2 laikam bija tas modelis, kam iekšā ir tīrs androīds. pārējie lētākie xiaomi ir ar programmatūru, kas ķīnas tirgum pat rāda reklāmas. un ja latvijā iepludinās ķīnas tirgum paredzētos modeļus (kā ir novērots(darba specifika)), tad nu vispār aizmirst. mi a2 ja xiaomi.

savu pašreizējo trubu ņēmu ar domu lētuci, bet vismaz tādiem pat dzelžiem kā ex. nu un, protams, uzreiz gādāt gumijas čeholu un stikla ekrānsargplēvi. man ir hujavejs p10 lite. gads riņķi laikam ir jau. nesūdzos.

par kameru vispār nav jēgas iesprinkt. visiem tagad ir ciešamas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]begemots
2018-10-06 13:49 (saite)
Ja negrib bloatwari,var ņemt, piemēram, Android One telefonus. Kāreiz izmēģināšu Nokia 7+.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]santech
2018-10-06 13:52 (saite)
Droši vien. Vnk pašam tgd nav ļoti aktuāli. Zinu tikai, ka tēmēšu uz telefonu ar raw support bildītēm. Jo saulrieta krāsiņas izvilkt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?