-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2016-06-11 18:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par nedienām
ciemiņi atnesa diezgan daudz zemeņu. kas ir labi. zemenes ir vitamīni un garšīgi.
pēc ciemiņu aiziešanas a. palūdza pagatavot zemeņu "sulu", ko tad varētu sasaldēt ledus formiņās un vēlāk ēst (lielisks našķis, ja). kādēļ gan ne, es nodomāju.
samalām. salēju trauciņos, ieliku saldētavā, saku a., aizver, lūdzu durvis. viņa to darīja ar tādu švunku, ka tur ieliktais trauks apgāzās.
a. nolēma, ka šis incidents ir pelnījis kārtīgu brēkšanu. brēca tik ilgi, kamēr nolēmu, ka lietderīgi būtu apmeklēt wc. atbrīvojoties, secināju, ka viņa ir ieslēgusies istabā. viņa acumirklī pamanījās pazaudēt atslēgu un par labāko rīcību uzskatīja sēdēt un rūgti raudāt.
labi, ka, pēc kāda intensīvu meklējumu brīža, izdevās atrast otru atslēgu. citādi, es nemaz nezinu, ko mēs darītu tad. sauktu kādu palīgā izlauzt durvis, droši vien.

pēc ieslodzītās atbrīvošanas, bija jāvelta kāds brīdis viņas radītās cūku kūts savākšanai, izmētātās kūkas drupatas, izšļakstītā zemeņu sula.. utt utt. reizēm būt vecākam ir grūti :D


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ripp
2016-06-11 19:18 (saite)
pēc kāda mierīgāka brīža viņa aizgāja pačurāt, nolēma to darīt mazajā podiņā un tad podiņu izmazgāt nelielajā izlietnē (kas pats par sevi ir ļoti jauki). pēc brīža atskrēja pie manis kliedzot "no mana podiņa tek ūdens", pa ceļam paklūpot. iebāzusi podiņu mazajā izlietnē un atgriezusi krānu līdz galam, viņa nejauši izraisīja plūdus tualetē. eh.

labā ziņa, ka man bija iespēja bišķi patrenēt viņu stresainās situācijās. viņa jau sāka atkal raudāt, bet satvēru viņu un teicu - kā mēs tagad varam to savākt? kas mums palīdzēs? ejam meklēt! tā histērijas vietā dabūju palīgu slaucīšanā.

(Atbildēt uz šo)


[info]virginia_rabbit
2016-06-11 19:50 (saite)
ups, es tikko izlasīju. man ļoti žēl!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2016-06-11 19:53 (saite)
tas jau nebija E. un I. dēļ :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shelly
2016-06-12 10:50 (saite)
Jēziņ...

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?