-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2015-03-06 23:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
izskatās, ka man ir problēma. man vajadzīgs telefons. es negribu viedtālruni un/vai tālruni ar skārienjūtīgo ekrānu. man vajadzīgs samērā vienkāršs (bet ne galīgi prasts/domāts veciem cilvēkiem) telefons ar bluetooth, ko atpazītu auto. ļoti vēlams, lai tā nebūtu nokia. godīgi sakot, es neredzu variantus. ko lai dara ko lai dara?

varbūt šo?
http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=373305&kas=Samsung-S5611-mobilais-telefons-meln%C4%81-kr%C4%81s%C4%81


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pelnufeja
2015-03-07 01:38 (saite)
es ļoti saprotu to, ka negribas smartfonu. es, piemēram, tagad nopirku tikai tāpēc, ka vecajā telefonā nebija iespējas uzinstalēt nekādas visually impaired atbalsta opcijas, plus, pēc vienas apmaldīšanās naktī, kad īsti nevarēju dot nekādas savas koordinātas, sapratu, ka man būtu drošāk, ja būtu ierīce, kas varētu pateikt, kur es atrodos, ja nu kas.

Principā man arī nepatīk tas, ka visu laiku, piemēram, zinu, ka ir pienācis e-pasts un taml, jo es jau mājās pavadu pārāk daudz laika netā, tāpēc apzināti izvēlējos pieslēgumu bez interneta, lai izmantotu to tikai vietās, kur ir waifais. Un mana pieredze (gan ar planšeti) aŗi rāda, ka vecās ierīces bija krietni izturīgākas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2015-03-07 01:44 (saite)
bet mīļie draugi, telefonam taču arī var pateikt, ka viņam meilus saņemt būs tikai tad, kad tu paprasīsi (un tu vari arī neprasīt), nevis stumt viņus ar skaļu trobeli uz telefonu automātiski. tāpēc taču nav jāšauj sev kājā un jānelieto internets vispār. tas ir apmēram tā kā nopirkt rādžiņu un izmest viņu ārā, jo ir par skaļu, nevis nogriezt skaļuma pogu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pelnufeja
2015-03-07 01:53 (saite)
nu, tad es uzdošu stulbu jautājumu - kā to var izdarīt, proti, lai es uzzinātu par saviem e-pastiem, tikai, kad gribu, un nekādi skaņas un gaismas signaļi man par tiem neziņotu. :) ?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2015-03-07 02:06 (saite)
es nez kā tavam telefonam un tavam meilklientam to sauc, bet settingos meklē apmēram push/fetch – push ir tas, ko tu negribi, tas ir automātiskais uz telefonu stūmējs, un fetch ir tas, ko tu gribi. var būt arī tikai izvēle push on vai off, tad tu gribi off.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pelnufeja
2015-03-07 02:29 (saite)
sk, paldies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]daria
2015-03-07 02:29 (saite)
Manam telefonam tā saucas sinhronizācija - iestatījumos skatos "kontus" un atķeksēju sinhro.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ripp
2015-03-07 16:20 (saite)
nu jā, Tev smartfons ir vitāli nepieciešams. tieši aplikāciju un iespēju pēc. man pietiek ar planšeti somā. telefonu gribu vienkāršu (bet ne veco cilvēku telefonu līmenī)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?