rediiss ([info]rediiss) rakstīja,
@ 2012-06-19 15:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
cōlas mērce?
man nāk miegs, sāp galva un ir jāraksta tas briesmu sacerējums par ievadi un izvadi. rezultātā es netīšām nonācu kādā pagalam svešā vietā. un tur uzdūros receptītei "kōlas ribas". pastījos ciešāk - no kōlas tur ir tikai mērce. un nevis ribas. bet tas tā. ja vien mani neviļ manas valodas zināšanas, kurās kulināri apzīmējumi aizņem vismazāko vietu, sanāk, ka tur to kōlu ir paredzēts VĀRĪT! jezusjezus! nēnu, nu, to jūs tiešām nopietni - vārīt kōlu? vai arī es kaut ko nezinu par šo burvīgo dzērienu? mm?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]goddes
2012-06-19 15:33 (saite)
Aber tak vistu medū glazē, man domāt parasta apcukurošana sanāk

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rediiss
2012-06-19 15:36 (saite)
nu, labi, bet kōla jāgāž uz karstas pannas. esnez, tas nav bīstami? :o

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]goddes
2012-06-19 15:38 (saite)
kaut kāda sapista recepte, (atvainojiet), tak gāz cukurūdeni un sautē swītandsauer nn:>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2012-06-19 15:42 (saite)
ā, ok :D [izliekas, ka saprot]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]goddes
2012-06-19 15:43 (saite)
Nu kokakōla takš ir kārtīgs cukurūdens ar pelējuma piegaršu, rait? Nezinu par slepenajām sastāvdaļām, visticamāk, ka mīts:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2012-06-19 15:45 (saite)
nnu... it kā jā. tad domā, ka nesprāgs?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]goddes
2012-06-19 15:52 (saite)
Netak:D Es gan lietu tumšo alu sautēties:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2012-06-19 15:54 (saite)
aha, nu, ok. nomierināji :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rasbainieks
2012-06-19 15:46 (saite)
kolā ir vairāk cukura, nekā cukurūdenī!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]goddes
2012-06-19 15:51 (saite)
Iespējams, nu tad tas ir atslēgas vārds receptei - cukurs:>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fjokla
2012-06-19 15:55 (saite)
vārīt, tas ir taspats, kas pamosties ar viņu vienā teltī sporta spēlēs, piemēram

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rediiss
2012-06-19 16:03 (saite)
vienā teltī ar... kōlu....
...
nnnooooooouuuu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2012-06-19 16:04 (saite)
uz paģirām, kamõn, tās ir pirmās zāles, aptur visas reakcijas, atvečaju

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2012-06-19 16:07 (saite)
[pieraksta]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2012-06-19 16:15 (saite)
bet ne vārīta, auksta un ar ledu, toč toč, kā ar roku, nekādas tur fantas vai spraiti vai tahūni

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2012-06-19 16:15 (saite)
r

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rediiss
2012-06-19 16:30 (saite)
spraits mani reiz baigi vīla! tiesa, es neatceros, vai tas bija uz paģirām vai vienkārši karsts laiks bija, bet neremdēja nevienā acī neko. :/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]unpy
2012-06-19 16:00 (saite)
Kõlā vārīti pelmeņi varētu būt tas, kas ir nepieciešams veselīgai nācijai!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rediiss
2012-06-19 16:04 (saite)
o, ideja!
varētu arī cīsiņus pamēģināt izvārīt kōlā. varbūt tad tiem būtu vismaz kaut kāda garša!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?