rediiss ([info]rediiss) rakstīja,
@ 2012-06-19 15:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
cōlas mērce?
man nāk miegs, sāp galva un ir jāraksta tas briesmu sacerējums par ievadi un izvadi. rezultātā es netīšām nonācu kādā pagalam svešā vietā. un tur uzdūros receptītei "kōlas ribas". pastījos ciešāk - no kōlas tur ir tikai mērce. un nevis ribas. bet tas tā. ja vien mani neviļ manas valodas zināšanas, kurās kulināri apzīmējumi aizņem vismazāko vietu, sanāk, ka tur to kōlu ir paredzēts VĀRĪT! jezusjezus! nēnu, nu, to jūs tiešām nopietni - vārīt kōlu? vai arī es kaut ko nezinu par šo burvīgo dzērienu? mm?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rediiss
2012-06-19 15:36 (saite)
nu, labi, bet kōla jāgāž uz karstas pannas. esnez, tas nav bīstami? :o

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]goddes
2012-06-19 15:38 (saite)
kaut kāda sapista recepte, (atvainojiet), tak gāz cukurūdeni un sautē swītandsauer nn:>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2012-06-19 15:42 (saite)
ā, ok :D [izliekas, ka saprot]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]goddes
2012-06-19 15:43 (saite)
Nu kokakōla takš ir kārtīgs cukurūdens ar pelējuma piegaršu, rait? Nezinu par slepenajām sastāvdaļām, visticamāk, ka mīts:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2012-06-19 15:45 (saite)
nnu... it kā jā. tad domā, ka nesprāgs?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]goddes
2012-06-19 15:52 (saite)
Netak:D Es gan lietu tumšo alu sautēties:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2012-06-19 15:54 (saite)
aha, nu, ok. nomierināji :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rasbainieks
2012-06-19 15:46 (saite)
kolā ir vairāk cukura, nekā cukurūdenī!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]goddes
2012-06-19 15:51 (saite)
Iespējams, nu tad tas ir atslēgas vārds receptei - cukurs:>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?