ratatoska ([info]ratatoska) rakstīja,
@ 2020-12-26 21:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā es pavadu sestdienas vakaru
Gūglējot "I hate child-proof sockets". Mani mierina citu mocekļu vaidi, piemēram, šie:
"I hate these plugs with the hatred of a thousand suns." 
"I've tried being forceful, I've tried gentle. I've done everything but buy those stupid outlets flowers and send a gift in advance of wanting to use them." 
"I hate these stupid childproof outlets more than anything. It's the law here, but I live in a place for people with disabilities. How's somebody worse off than me supposed to ever get anything into these things?! Funnest thing is? Single's apartment. No children allowed in this particular unit. Still stuck with the childproofing." 
Izrāvu no sadalītāja datora tumbiņas, lai iespraustu eglītes lampiņas, bet atpakaļ vairs nevaru iedabūt. Cenšoties ar varu, pazuda kontakts datoram, viss izslēdzās. Šī nav pirmā reize, kad ir jāiesaista nez kādi kosmiski spēki (Artūrs un Spēka Instrumenti), lai tiktu galā ar šo sadalītāju, tāpēc viss, kas tajā vienreiz ir iesprausts pirms deviņiem gadiem, tur arī paliek. Artūrs saka, ka vairs vispār nevarot tā vienkārši nopirkt jēdzīgus garos sadalītājus bez bērnu drošības. Nudien, es ienīstu bērnudrošās rozetes ar tūkstoš sauļu spēku.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vilibaldis
2020-12-26 21:41 (saite)
Pilnīgi piekrītu, jo visa brīnišķā tehnika, kas vecāka par desmit gadiem ir izmetama nepareizu štepseļu dēļ :(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lavendera
2020-12-26 23:06 (saite)
Paga paga, un kā tad ar adapteriem? Pāris eiro un problēma atrisināta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kisswithafist
2020-12-26 22:00 (saite)
Nemokies, nopērc šādu: https://www.1a.lv/p/pagarinatajs-primera-3g1-5-10r-s-2m-m/55re?mtd=search&pos=regular&src=searchnode

Esmu ārkārtīgi apmierināta. Pagarinātāji is my thing. Tas ir liels, taču tam pietiek vietas VISAM. Jā, jāsprauž stingri, laikam ir kkāda bērnu drošība, bet uzdizainēts saprātīgi -- ievēro atstarpi starp 4. un 5. ligzdu katrā rindā! un 45 grādu leņķī! -- tāpēc tas nesagādā nekādas problēmas. Un, ja sanāk, retāk lietotās lietas var turēt vienā rindā izslēgtas, jo katrai rindai savs slēdzis.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ratatoska
2020-12-26 22:08 (saite)
Paldies par ieteikumu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pavisam
2020-12-27 18:04 (saite)
Tūkstoš sauļu naids :D
es nezināju, ka tā ir bērnu drošība, kas čakarē pagarinātājus. Domāju kkāda vispārēja jauna metodika... kā sačakarēt manu dzīvi :D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?