zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[May. 8th, 2016|09:34 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]

kā man iet
joprojām ir lietas, kas cilvēkos man nepatīk, un daudz domāju par to, kur ir robeža starp to, ka nepatīk tāpēc, ka tas ir manī pašā, un to, ka nepatīk tāpēc, ka vienkārši nav labi tā
skumstu pēc ritas, vainoju sevi, ka nenosargāju (ja šodien zinātu, kur rītu krītu, tur šodien salmus pakaisītu)
par boldriku nemierīga sirds, jo mājās noturēt viņu nav iespējams, tāpēc mēģinām atrast jēdzīgu līdzsvaru starp paēdušu vilku un dzīvu kazu (kur paēdis vilks ir apmierināts boldriks un dzīva kaza ir dzīvs boldriks, un apmierināts boldriks ir tāds, kurš dabū dzīvoties ārā, kas savukārt samazina izdošanās punktus dzīvam boldrikam, kod, kurā pirkstā gribi, visi sāp)
strādāju daudz, bet lēni, tāpēc brīvdienas atkal ir saplūdušas vienā masā ar darbdienām, bet braitsaids viņām visām ir tāds, ka dārzā ir ziedonis (un lazarete un kovorkingspeiss un kastikne) un tur ir patīkami kūkot un strādāt, lai gan vairāk gribas tikai kūkot un vērot kaķus (kas ir jādara, jo par boldriku nemierīga sirds un ir jāpieskata) un nedomāt par visa pastāvošā nepastāvīgumu
un vēl pēc kicīša dārzziedoņa fotoreportiem es domāju par to, vai esmu stipra un neatkarīga sieviete™, kura var bez sarūgtinājuma pieņemt to, ka ne visās bildēs var izskatīties labi (galu galā reporta galvenā zvaigzne ir boldriks, es vienkārši kadrā aizņemu vairāk vietas, turklāt nemaz jau neizskatos slikti, bet labi arī nē, un kas vispār ir "izskatīties labi" un "izskatīties slikti" mūžības priekšā)
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:May 8th, 2016 - 09:57 pm
(Link)
Tev šķiet, ka ir tikai "ir pašā" vai "tā nav labi" varianti? Man kkā gribas domāt, ka reizēm vienkārši nepatīk.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:May 8th, 2016 - 10:03 pm
(Link)
vispār jā, es domāju, ka, drusku pašķetinot motivāciju, pamatojums būs vai nu paša spogulis, vai nu kaut kāda darīšana pāri pasaulei
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:May 8th, 2016 - 10:16 pm
(Link)
Ok. Es droši vien esmu pārsātinājusies ar manu vecāku ezotērisko sūdu, kur ja tev kkas nepatīk kādā, tas, jo pats tāds; ja esi saslimis, vajadzēja būt labākam cilvēkam utt utt. Gribas sev šo privilēģiju, izjust nepatiku vienkārši tāpat.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:May 8th, 2016 - 11:33 pm
(Link)
vot "vienkārši tāpat" es nevaru piekrist, jo kaut kādam iemeslam tak ir jābūt. un diezgan jēdzīgi ir tos iedalīt divās lielās grupās – internāli un eksternāli. nekādas ezotērikas :) un kur nu vēl tāda sviesta kā "ja esi saslimis, vajadzēja būt labākam cilvēkam".
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:May 9th, 2016 - 08:49 am
(Link)
lūk, lūk
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:May 9th, 2016 - 02:24 pm
(Link)
protams, Tev ir taisnība. taču man gribētos domāt, ka daļu no cilvēka patikām/nepatikām sastāda arī viņa personīgā pieredze, plus "tā nav labi" nav viennozīmīga un/vai nemainīģs lielums, šī izpratne atkarīga no cilvēka vērtību skalas, kas katram sava. un tad vairs nevar teikt, ka nepatika pret cilvēkiem nāk no "tā nav labi", drīzak no "personīgās vērtību skalas". nu un visas dzīves pieredzēm. tā man šķiet diezgan būtiska kategorija.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:May 9th, 2016 - 10:35 pm
(Link)
ok, precizēsim – kas cilvēku spēj kaitināt
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:May 9th, 2016 - 08:32 am
(Link)
un zīdaiņi "noķer" vīrusus, jo nav pietiekami labi zīdaiņi? piedod, bet tālāk no tādiem vecākiem.
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:May 9th, 2016 - 02:24 pm
(Link)
zīdaiņi slimo, jo viņu vecāki domā nepareizi, dooh.

šis ir diezgan slimi, jā.
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:May 8th, 2016 - 10:03 pm
(Link)
šis ir kaut kāds Cibas kaķīšiem nelabvēlīgs gads :(
[User Picture]
From:[info]black_data
Date:May 8th, 2016 - 10:54 pm
(Link)
Mums te daži iet tīģerim gaļu pizģīt, un jūtas ļoti apmierināti ar dzīvi. Citi gan svaigu gaļu gādā paši. Bet tādi nu tie lopiņi ir, bezrūpīgi priecīgi savos piedzīvojumos.
[User Picture]
From:[info]penny_lane
Date:May 9th, 2016 - 08:52 am
(Link)
a es tieši to padomāju. kāda stipra un neatkarīga sieviete, viņa tak dzīvē daudz glītāka, a vēsā mierā liek šādas te "man te iet brīnišķīgi, man viss cits ir pohuj, arī lenķis, no kura mani bildē."

(jā, es zinu, ka šeitan patiesībā vajadzēja aizrādīt, ka tu tur izskaties pēc īsta pavasarsusuriņa, par ko tu vispār runā, bet tā nedarīšu vis)
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:May 9th, 2016 - 11:20 am
(Link)
es jau neliku! :)

(neko tādu te nevajag aizrādīt, es visu redzu un saprotu, un galu galā es taču arī drīkstu izskatīties tā, kā es izskatos)

hackers counter system