zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Jan. 22nd, 2010|10:41 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
dārgie žurnāla abonenti sadisti cilvēkmīļotāji, nu ir klāt tas brīdis, kad redakcijai lieti noderētu jūsu kreatīvā palīdzība.
štelle tāda, ka man te ir ieilgušas un nu jau ievērojami eskalējušās domstarpības ar kāpņutelpas remontētājveci.

priekšvēsture:
pirmoreiz viņu ieraugot, es baigi sapriecājos. kā tu nesapriecāsies, ja kāpņutelpā nesen ir izdegusi spuldzīte prožektoram, bet klāt tikt nomainīt par augstu, un tad kādā skaistā vasaras dienā mājās pārrodoties uzreiz aiz parādes durvīm tevi sagaida remontvecis uz trepēm. yeah, nu tik sarunās trepes uz 5 min, nomainīs spuldzīti, un visi būs laimīgi. nekā tamlīdzīga, vecis ne tikai neiedeva trepes un izturējās augstprātīgi un pretīgi familiāri, bet arī lamājās uz draugiem, kuri vēlāk nāca talkā gaismas jautājumu risināt, tur maz trūka arī līdz kautiņam.

domājat, beigsies remonts, nebūs problēmas? būs viss rozā un smukiņiņš? (burtiski, starp citu.) kas tev deva. pirms pāris nedēļām ieraudzīju viņu ar kolēģi krāsojam dzīvokļu durvis otrajā stāvā. jautāju, vai domā krāsot visas durvis kāpņutelpā. kad šie teica jā, es lūdzu, lai manas nekrāso. pārāk jau nu glītas un labi nokrāsotas. šie teica jā.
kā jau prasa notikuma dramaturģija, pietika man iziet no mājām uz dažām stundām, lai durvis pa tam laikam tiktu nokrāsotas. tas gan ir par smalku teikts, jo precīzāk būtu "nevienmērīgi nopļekātas ar rozā krāsu". varat iedomāties, kā to dara cilvēks, kura izpratne par kāpņutelpas loga rāmja krāsošanu aprobežojas ar neatvērta rāmja bagātīgu noziešanu ar krāsu, īpaši pievēršot uzmanību krāsas iespiešanai šķirbās.
nedēļu vēlāk, tb šovakar, beidzot satiku viņu atkal kāpņutelpā. jautājuma pacelšana beidzās ar to, ka vecis sadomāja mani sūtīt pāris mājas tālāk ar tehniku "uzšausim meitēnam pa dibenu", par ko saņēma pļauku (diemžēl rokās bija cimdi, nebija sāpīga) un uz to atbildēja ar kvalitatīvu āķi pa žokli. iejaucās kaimiņi (cik labi, ka viņi tur gadījās, bez lieciniekiem nav aršana).

nu un kā izrādās, vecis dzīvo šai pašā mājā.
paperworks un oficiālas pretenzijas, protams, būs, bet personīgas tīksmināšanās vārdā pieņemu idejas arī izsmalcinātām riebeklībām. žanra klasiķi [info]sirdna, [info]fedrs, visi pārējie?
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]osinsh
Date:January 22nd, 2010 - 10:56 pm
(Link)
nopērc bundžu citas ēdīgas krāsas un pa nakti uzkrāso uz jamā durvīm kvadrātu. or smthn. gaidi, kad jamais aizkrāsos. atkārto darbību. kā tajā pasakā.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:January 22nd, 2010 - 11:16 pm
(Link)
ai, kad es, atgriežoties no zoodārza viss tāds laimīgs un pacilāts, ieraudzīju piesmietās dzīvokļa durvis, pirmais impulss bija uzšņāpt ar marķeri uz viņa durvīm vienu treknu ХУЙ (viņam ir arī problēmas ar latviešu valodu, šito toč saprastu), bet es tikai tagad ritīg zinu, kur viņš dzīvo :)
[User Picture]
From:[info]melora
Date:January 23rd, 2010 - 12:04 am
(Link)
Viņš tiešām tev iedeva pa žokli? Pavisam nopietni?
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:January 23rd, 2010 - 12:11 am
(Link)
jā, un arī neierubījās, par ko sašuvās kaimiņi.
[User Picture]
From:[info]melora
Date:January 23rd, 2010 - 12:51 am
(Link)
Emm, nu, es it kā varu piedāvāt divmetrīgu un ļoti daudzkilogramīgu, kauties kāru atriebēju, kurš labprāt sadod pa muti lecīgiem večiem. Ja momentlīme un uzraksti uz durvīm nepalīdz, padod ziņu :D
From:[info]eermaniitis
Date:January 23rd, 2010 - 12:17 am
(Link)
var jau klasiku - supermomenta līme atslēgas caurumā ;)
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:January 23rd, 2010 - 12:49 am
(Link)
jā, spičku sabāšana atslēgas caurumā arī man ienāca prātā, bet pareizs izsmalcinātības līmenis būtu tāds, lai viņš man nevar atdarīt ar to pašu :)
[User Picture]
From:[info]beafheart
Date:January 23rd, 2010 - 01:42 am
(Link)
njāāaaa, tas ir īsti radošs izaicinājums. varbūt uzdāvināt kādu zinātniska satura brošūru par krāsas un gaismas attiecībām? pirms tam viņa paskastē iemetot evaņģēliska satura aicinājumu uz garīgo attīrīšanos un uz durvīm uzšņāpjot sirpi un āmuru jēli sarkanā krāsā
From:(Anonymous)
Date:January 23rd, 2010 - 01:49 am
(Link)
hmm, varbuut ieviest tradiiciju peec eksperimentaalaas kulinaarijas sesijaam zvaniit pie vinja durviim un piedaavaat uzcienaaties ar to, kas nu tai dienaa maajaas pagatavots? nu tur aiznest kaadus svaigi ceptus piiraadzinjus, vai, teiksim, siltu zupu. ar taadu pat sirsniigumu vinjsh diez vai speetu atbildeet. ja tomeer uzstaajiigi gribas klaat kaadu aciimredzamu devu riebiiguma, var shiis viziites ieplaanot vinja dienas rezhiimam ne iisti atbilstoshos briizhos.
[User Picture]
From:[info]mazaa_mija
Date:January 23rd, 2010 - 01:15 am
(Link)
uzūti viņam TV ugusngrēks, vai kātur to kliedzēju sauc lnt
[User Picture]
From:[info]beafheart
Date:January 23rd, 2010 - 01:45 am
(Link)
kriminalinform, jā lieliska doma
From:[info]antireality
Date:January 23rd, 2010 - 02:01 am
(Link)
vajag sludinājumu ielikt vairākos portālos ar viņa adresi un lūgumu nākt no 22- 24 darbadienās vai 8:00 - 12:00 brīvdienās, teiksim "ļoti kvalitatīvi zivju kūpinājumi" vai "jogas nodarbības alkoholiķiem"
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:January 23rd, 2010 - 02:21 am
(Link)
klasiski un neatvairāmi!
From:(Anonymous)
Date:January 23rd, 2010 - 05:21 am
(Link)
how ugly tev jaabuut, lai jebkaadam vecim roka paceltos jebkaadam sitienam, brrrr.
From:[info]hamish
Date:January 23rd, 2010 - 12:21 pm
(Link)
Razbīt,ja vēl kādas negācijas-arī man ir pieredze veču pārmācīšanā. Ir papildspēki, džeks, kurš māk pielietot kirzas zābakus tā, kā tie šajos gadījumos jāpielieto. Esam šīs pārmācības veikuši kopā.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:January 23rd, 2010 - 01:45 pm
(Link)
ak visvarenais anonīmais wankeri&trade
es cenšos pat neiet ārā no mājām, lai neapgrūtinātu pasauli ar savu katastrofālo uglinessu. ceru, ka jūs to novērtējat.
[User Picture]
From:[info]jim
Date:January 23rd, 2010 - 02:10 pm
(Link)
nav jau pēc sevis allažiņ jāspriež, ībli.
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:January 23rd, 2010 - 03:01 pm
(Link)
tu esi taads pats bydlo kaa post'a pidars in question.
From:[info]
Date:January 23rd, 2010 - 01:42 pm
(Link)
tas ir pizģec!
šitādus tēviņus pa taisno izkastrēt.
bet nu citādi, kā jau te minēja, ievietot viņa adresi dažādos portālos un neba nu par zivju kūpinājumiem vien.
a viņš precējies? ar bērniem?
ja tā, tad es ieteiktu sist taisni pa tiem punktiem, jo daudz sāpīgāk, nekā pašam pa purnu dabūt (yes, yes, lai vairojas ļaunums!!!).
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:January 23rd, 2010 - 01:48 pm
(Link)
imejetsa sieva un liels skaļš suns. kad pēc incidenta stāvējām kopā ar pirmā stāva kaimiņiem trepēs un gaidījām, kad pāries šoks, varoņa sieva notecēja lejā un prasīja kas tad te par desām. skaidrojumu, ka viņas vīrs palaiž rokas, neparko nepieņēma. nevar gan arī zināt, vai viņa saprata, ko tas nozīmē, jo latviešu valoda nevienam no viņiem nav stiprā puse. drošvien pašu klapē kā pelu maisu.
From:[info]
Date:January 23rd, 2010 - 02:01 pm
(Link)
es sarunātu kādu dūdaliņu, kas uzstājīgi izliekas par varoņa mīļāko un bojā atmosfēru varoņa mājās. un sunim iebarot caurejas zāles.
From:[info]
Date:January 23rd, 2010 - 02:04 pm
(Link)
vispār taisni suni var arī uz dažām dienām atsavināt, profilaktiskos nolūkos, un tad iet un parunāt zem četrām acīm par uzvedību un attieksmes maiņu vs suņa sastāvdaļām pastkastītē.
brutāla psiholoģiska iebiedēšana parasti palīdz, pierādīt neviens neko nevarēs.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:January 23rd, 2010 - 02:25 pm
(Link)
diez vai mēs šeit varam pieņemt, ka viņam pret suni ir jūtas. drīzāk varētu būt tā: sieva mājā - kotletēm un klapēšanai, vilku suns - riešanai un klapēšanai.
From:[info]
Date:January 23rd, 2010 - 02:27 pm
(Link)
jūtu tiešām nav, toties privātīpašnieciskie instinkti šādiem tipiem parasti zaškaļivajut.
[User Picture]
From:[info]mdz_snifs
Date:January 23rd, 2010 - 08:58 pm
(Link)
Man patīk doma par intīmo pakalpojumu sludinājumu uz minēto adresi.
From:(Anonymous)
Date:January 24th, 2010 - 02:43 pm

Paperworks

(Link)
Es gribēju pastāstīt par paperworks īpatnībām. Ja tu vēlies viņam iegriezt pilnā mērā, ir jāierosina krimināllieta pēc Krimināllikuma 130.panta.
130.pants. Tīšs viegls miesas bojājums
(1) Par tāda miesas bojājuma tīšu nodarīšanu, kas nav izraisījis veselības traucējumu vai vispārējo darbspēju zaudēšanu (viegls miesas bojājums), kā arī par tīšu sišanu, ja tā nav izraisījusi minētās sekas, —
soda ar arestu vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz desmit minimālajām mēnešalgām.
(2) Par viegla miesas bojājuma tīšu nodarīšanu, kas izraisījis īslaicīgu veselības traucējumu vai vispārējo darbspēju nenozīmīgu paliekošu zaudēšanu, —
soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz divdesmit minimālajām mēnešalgām.
Latvijas likumdošanas īpatnība ir tāda, ka šādos gadījumos ir jāveic privātā apsūdzība. To nosaka Kriminālprocesa likuma 7. panta 3. punkts: 7.pants. Publiskā un privātā apsūdzība
...
(3) Par Krimināllikuma 130.panta pirmajā un otrajā daļā ... paredzēto nodarījumu tiek veikts privātās apsūdzības kriminālprocess, kurā apsūdzības funkciju īsteno cietušais.
Privātās apsūdzības princips ir izklāstīs KPL 44. un 102. pantā, kā arī 58. nodaļā. Ņemot vērā tur rakstīto, es tev ieteiku pēc iespējas drīz dabūt ārsta izziņu par miesas bojājumiem (nav svarīgi kādiem, zilums, skrāpējums). Tomēr kriminālprocesu var sākt arī, ja redzamu miesas bojājumu nav.
From:[info]eermaniitis
Date:February 28th, 2010 - 11:05 am
(Link)
redz ko mamuts atradis!

http://klab.lv/users/mamuts/1102121.html?#cutid1

domājams, dažas lietas būs noderīgas!
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 28th, 2010 - 01:26 pm
(Link)
oi, paldies! :)
From:[info]eermaniitis
Date:February 28th, 2010 - 01:53 pm
(Link)
starp citu, pirmais variants - telefons+adrese ļoti noderīgs visādu ezotēristu peivilināšanai

nu teiksim, trešā un ceturtā loka šamanis unikālās prana-bindu prakses popularizēšanai un iepazīstināšanai(Juris Deprenko) organizē grupu un individuālos seansus no rītiem 6:30-9:00 un pēc darba laika 19:30-22:00 tādā un tādā adresē ... +telefons
Individuālām vizītēm pieraksts nav nepieciešams. Seansa ilgums 20-15 minūtes atkarībā no auditorijas sagatavotības pakāpes.

Unikālā gara un ķermeņa stiprināšanas prakse atver čakras, uzlabo karmu unattīra auru, veicina negatīvo radikāļu izvadīšanu, veicina asinsriti, uzlabo redzi un atmiņu, mazina kaulu artrīta, izkaisītās klerozes, išēmisko slimību saslimšanas risku

Apmeklētājiem iepriekšēja prakse un pieredze nav nepieciešama.

Tāpat iespējami arī privāti seansi daudz nopietnāku skeleta, veģetatīvās sistēmas un garīgā līdzsvara kaišu ārstēšanai, kā vilkēde, roze, vīriešu un sieviešu neauglība un citām ne ķirurģiski izsauktām kaitēm.




iztulko šo krieviski un ieliec kaut vai SS lv ;) vai reklama lv ;DD

hackers counter system