zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Sep. 14th, 2009|07:06 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]chaj
Date:September 14th, 2009 - 07:53 pm
(Link)
hm... a kādam jābūt sietam? jo man ir tas rasbainiek variants, kad ieberžas un paliek puse kopā ar kauliņiem.. mosh kāds speciāls caurumu lielums?
[User Picture]
From:[info]vedjmah
Date:September 14th, 2009 - 08:00 pm
(Link)
mīļās meitenes! :DDD
jābūt čaklām. Siets man ir pats parastākais, nu, makaronu/tējas kāšamais, vai? Nu sīkām sīkām ačtelēm.
Maziņš pie kam, maita, bet tas brehņa.
Vopšem, applaucētas un jau pašķīdušas aličas, kurām lec nosti miza un kauliņi paši lec laukam, ber porcijās sietiņā un braši maisa ar ēdamkaroti, pa ceļam lasot ārā kauliņus. Aber protams, ka, process ir beidzies tad, kad kauliņi stāv atsevišķi un sietā nav palicis ni grama masas. Tas no procesa darītāja prasa zināmu tādu kā nozombētību, jo nu, teiksim kā ir, ar to pacietību man tā. Bet es saņemos! :)
Iespējams, ka procesam pa labu nāk manas airēšanas nodarbes, jo tad roku muskulatūra ir tāda kā emmm, nu eee, orientēta uz slodzēm.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 14th, 2009 - 08:03 pm
(Link)
nu bet tad ar ko atšķiras atkaulošana pirms vārīšanas, tīri pēc jebļas? ar to, ka var uzlikt kino un neskatīties uz pirkstiem? :)
[User Picture]
From:[info]vedjmah
Date:September 14th, 2009 - 08:06 pm
(Link)
tici man začīt, ar manu ta čaklumiņa indeksu es 100% rīkotos pēc tavas metodes, taču istjina poznajotsja sravņeņijem, un izmēģinājusi abus variantus es nolēmu, ka jebļa umestna un konsistence un masas struktūra man patīk nesalīdzināmi labāk tieši variantā ar sietu.
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:September 15th, 2009 - 12:25 am
(Link)
Nu gluži kā es! Paliek kauli da mazbišk mizas, kas naiet cauri! Un es tak akurāts vīrišks! :)
From:[info]eermaniitis
Date:September 15th, 2009 - 10:57 am
(Link)
ja labs katliņš un sietiņš ar labu atduri - tad porcija sietā ar karoti šņaku šņaku samaisam visu lielā putrā un tad ... paceļam porciju ar visu sietu un KLABAM sitam sieta atduri pret katla malu - rezultātā puse dzeltenās masas jau kaltlā - pielejam nedaudz ķīseļa (tās zupas, lai šķidrāks) un atkārtojam iterāciju ;)

hackers counter system