|
[Sep. 14th, 2009|07:06 pm] |
|
|
|
Comments: |
nu bet tad ar ko atšķiras atkaulošana pirms vārīšanas, tīri pēc jebļas? ar to, ka var uzlikt kino un neskatīties uz pirkstiem? :)
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/105806/11686) | From: | vedjmah |
Date: | September 14th, 2009 - 08:06 pm |
---|
| | | (Link) |
|
tici man začīt, ar manu ta čaklumiņa indeksu es 100% rīkotos pēc tavas metodes, taču istjina poznajotsja sravņeņijem, un izmēģinājusi abus variantus es nolēmu, ka jebļa umestna un konsistence un masas struktūra man patīk nesalīdzināmi labāk tieši variantā ar sietu.
Nu gluži kā es! Paliek kauli da mazbišk mizas, kas naiet cauri! Un es tak akurāts vīrišks! :)
ja labs katliņš un sietiņš ar labu atduri - tad porcija sietā ar karoti šņaku šņaku samaisam visu lielā putrā un tad ... paceļam porciju ar visu sietu un KLABAM sitam sieta atduri pret katla malu - rezultātā puse dzeltenās masas jau kaltlā - pielejam nedaudz ķīseļa (tās zupas, lai šķidrāks) un atkārtojam iterāciju ;) | |