ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2014-10-06 23:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par poļiķiku
Dīvaini liekas, ka pēkšņi V uz ZZS vairs negrib ņemt LRA bariņā. To vienu ministriju - kaut kādu veselības vai izglītības varētu viņiem atmest un miers. Tagad šķiet, ka ir ieciklējušies uz domu - viss mans, viss mans, ne ar vienu nedalīšos, šņerrr un ielien alā.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]racoon
2014-10-07 09:32 (saite)
nu gan man liekas, ka bik auziņas norāvi. Ko nozīmē "nepatīk" un ko nozīmē "apkarošana"? Manuprāt konkrētajā sāgā neviens no šiem elementiem neparādās. Ir tikai "norādīšana" nevis apkarošana un tikai "noklusēšana" nevis aktīva mešanās talkā, kas uzreiz nezkāpēc tiek iztulkota kā "nepatika".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2014-10-07 09:42 (saite)
Whatever. Power corrupts un tas ir viens no pilsoņa pirmajiem morālajiem uzdevumiem sist varai pa pirkstiem, kamēr vēl tā nav izaugusi par monstru. Jebkurš mēģinājums ir labs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]up
2014-10-07 10:50 (saite)
un pat "norādīšana" nebūs precīzi. tiek izvilkti dažādi maznozīmīgi fakti, ko "apkarotāja" satamborē pēc viņai vien zināmas shēmas. pieņēmums aiz pieņēmuma un sanāk sazvērestības teorija par lielo lv kultūras astoņkāji. Nē, man ta kas, es palasu, uzreiz nomierinos, ka ir trakākas diagnozes par manējo.

par "nepatiku" es vispār nekomentēšu, tā ir klīnika. nē ok, man nepatīk. man nepatīk, ka cilvēki dirš aiz nezināšanas/nenovīdības/personiskās neapmierinātības/selektīva (!!!) ideālisma/hvzkādiem iemesliem. un dirš vairumā gadījumu bez pamatojuma, tikai uz aizdomu pamata. man ir ļoti attīstīta taisnības izjūta un man ir būtiski zināt vai kāds korumpants, ja tā vainu pierādām, tiek parauts cilpā par 9 vai 10 korupcijas epizodēm, un tieši kurām konkrēti. nevis spēlēt fucking Vesnuškas, kā te dara dažs labs, aizmirstot, ka ja tu sit ar dēli pa sūdu, arī pašam uzšļakstās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2014-10-07 20:44 (saite)
Ō, taisnība bez vienlīdzības un varas caurspīdīguma – katra kabatas diktatora slapjais sapnis :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?