ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2004-02-05 14:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par nesamierināšanos
Šodien rīta pusē ripināju no Vanšu tilta, un sastrēgumā tupot, rubinot degunu, varēju novērot “organizēto” krievu skolu jaunatnes piketu pie Saeimas ēkas. Skaidrs ir viens, šie ļaudis nav tikuši galā ar savu imperialistisko domāšanu, un uzskata, ka viņiem ir tiesības, vajadzības, vēlmes. Šajā gadījumā - meņģeļējeva tabulu mācīties krieviski. Godīgi sakot, man pohuj, vai viņam māca- ūdeņradis, vodorod vai hidrargirum, bet man nav pohuj tas, ka viņi atļaujas pacelt balsi. Jebkurā gadījumā, tiem, kuri atsakās mācīties latviešu valodā, būtu arī principā jāatsakās no jebkādas tālejošas integrācijas Latvijas sab-bā, ko viņiem liegs vājās latviešu valodas zināšanas. Zinu, ka daudzi krievu ģimeņu bērni, pirmajā klasītē tiek vesti latviešu skolā, lai bērnam būtu vieglāk integrēties sab-bā un pēc vidusskolas beigšanas viņš nevarētu sūdzēties, ka viņam ir ierobežotas iespējas, jo redz visur prasa sasodīto latviešu valodu. Tātad secinājums – Pliners un Jurkāns nevēlas, lai jaunā krievu paaudze integrētos sab-bā. Rada viņiem apstākļus, kuros tiek pamodināts primitīvs nacionālais pašlepnums, tiek izkliegti populistiski saukļi, kas uzkurina jau tā mazizglītoto publiku. Tad sakiet lūdzu man mīļie ļaudis, par kādu apgrūtinātu sab-bas integrēšanu var atļauties bļaustīties Pliners, ja viņš pats savus sekotājus pozicionē negatīvi pret jebkādiem integrācijas mēģinājumiem. Un kas tiek darīts tagad? Parādīts spēks, spēja saliedēt masas. Kaut kas līdzīgs ziemas pils ieņemšanai, kur sadzērušies zemnieki demolē mākslasdarbus. Tik daudz par politiku

Tagad par cilvēkiem. Tirgus dubļonkā tērpts īsmatains tips, kuram vadoties pēc Lombrozo teorijas, par sejas kaulu izvietojumu, ir droši garantēta kroņa maize. Vai tāds ir gatavs integrēties sab-bā, vai sab-ba ir gatava integrēt viņu? Kam viņš ir vajadzīgs? Man kā nodokļu maksātājam, kur katra cietumnieka izmaksas ir ap 7 LVL dienā, tas galīgi nav saistoši. Un tādu tur bija daudz, daudz, kā melna, īsmataina jūra. Nu un protams vēl visādi krievu punkeri, nacisti un “radošā inteliģence”. Par sieviešu kārtas eksemplāriem labāk vispār neizteikšos, viņa sab-bai ir derīga tikai tik, lai kāds dzērumā viņai pa 10 LVL iespraustu pakaļā.

Tagad par žīdiem. Pliner-mirsti! Un visa tava šlaka visā plašajā pasaulē ar. Kādreiz, kad būs bagātīgāka iedvesma un vairāk laika uzmodelēšu savu vīziju par žīdu lomu pasaules attīstībā, kā arī par iespējamajiem sāpīgā jautājuma risinājumiem.

Tagad par sevi. Blonds latviešu puisītis, kurš sēžot mašīnā un noraugoties uz trakojošu pūli spēj tik vien kā nevarīgā niknumā griezt zobus. Jebkurā gadījumā, atmiņā tika atsaukti kadri no dokumentālās filmas, ko skatījos pa Discoverī, kur visuvarenās napalma liesmas aprij pretoties nespējīgos vjetnamiešu augumiņus.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2004-02-05 14:38 (saite)
man pie kājas par dubļonkām, sarkanām lūpām uz zilām acu ēnām. bet tā viņu kaukšana par savu apspiestību latvijā, par to viņiem simt gadu krievijā dzīvot piespriest.

(Atbildēt uz šo)


[info]flirty
2004-02-05 14:40 (saite)
Man pat palaimējās atrasties tieši šo satrakojošo jauniešu vidū - reāla sajūta - likās mīļā stundiņa klāt - katrs centās pārbļaut pats sevi, zvērīgi vicinot divus koka kātus ar tādiem uzrakstiem kā "ruki proč ot 64. školi, utt.
Feisi ... jāpiekrīt, no skolēna tālu - alkohola dvinga virmoja uz vella paraušanu -salst taču, vajag sasildīties tai krievu dvēselei

(Atbildēt uz šo)


[info]sinister
2004-02-05 16:36 (saite)
tevi par ministru prezidentu!

(Atbildēt uz šo)

fucking politics
[info]anett
2004-02-05 18:51 (saite)
nu šis jautājums tik tālu sāpējis, ka vairs nav kur. un ne jau subjektivitāte (sadzērušos krievvalodīgo skolēnu, tava, mana, repšes vai da jebkura cita) ir tā, kas nosaka notikumu attīstību. skolēniem prasts tusiņš, nav jāiet uz skolu, fun. tā jau tikai viegli vadāma masa kāda rokās. nav jau daudz analītiski, daudz maz objektīvi un vispār domājošu ļautiņu. i viss.

(Atbildēt uz šo)

labs.
[info]uldy
2004-02-05 19:52 (saite)
Man gluzhi tadas pashas naidpilnas domas par pilsonjkaru galvaa naaca shoriit gar pili braucot..

(Atbildēt uz šo)


[info]viestards
2004-02-06 00:59 (saite)
labs, ble. Pliners vareetu maaciities ivritu, nevis blaustiities par krievu apspiesanu. un termins "krievvalodiigie" vispaar ir perverss- vienaa maisaa tiek iebaazti gan lietuviesi, gan cuckas, taadeejaadi iistenojot domu par visu tautu asimilaaciju krievos.

(Atbildēt uz šo)


[info]mao
2004-02-06 16:14 (saite)
Dajosh!
pliners/jurkans parstav tieshas savas intereses ka politiki audzinot un nodroshinot savu elektoraatu!
i viss,
domaju dziljakaja butibaa vinjiem viss pie dirsas, tapat kaa tev un man!

(Atbildēt uz šo)


[info]chico
2004-02-09 11:47 (saite)
интеграция - процесс двусторонний... учишь ли ты русский? или только мат освоил? уважай других, и быть может будут уважать и тебя.

а знаешь ли ты, что нелатыши латышскую грамматику усваивают и знают лучше, чем сами латыши? это факт, подтверждённый учителями латышского языка высших учебных заведений. нацчитесь сперва уважать сами свой язык. потом учите других.

вотъ

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

!!!
[info]pink_dust
2004-02-10 16:06 (saite)
Starpcitu - lielākajā vairumā Rīgas (un ne tikai) vidusskolu vēl pirms neilga laika krievu valoda kā mācību priekšmets bija obligāta līdz 7., 8.klasei.
Padomā, kāda būtu attiecība, ja salīdzinātu latviešu jauniešus, kuri vēsi runā krieviski un krievus, kuri tik pat labi runā latviski...
Un, no kura pirkstiņa tu izzīdi, ka нелатыши латышскую грамматику усваивают и знают лучше, чем сами латыши?
Internacionāli - bull s***!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: !!!
[info]chico
2004-02-10 16:48 (saite)
"Un, no kura pirkstiņa tu izzīdi" - я же написал, что от учителей. и в латышских школах, и в русских.

и какая была бы разница? не понимаю, к чему ты клонишь.
лично я сомневаюсь, что поколение подростков, которые выйдут через 2-3 года из школ, будут правильно писать по-русски. даже в той степени, как я пишу по-латышски.

и кстати... витует мнение, что исключение русского языка из программы не очень хороший выбор.
не такой уж этот язык и бесполезный. сами дети-то не против его не учить. о чём, быть может, пожалеют лишь потом.

вотъ

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Krauji vecīt.
[info]vikings
2004-02-09 15:58 (saite)
Es ar esmu ebrejs.
:)

(Atbildēt uz šo)


[info]fau
2004-02-09 17:26 (saite)
Starp citu runājot par Plineru - es personīgi pazīstu gan viņu, gan viņa dēlu, kurš(dēls) jau pāris gadus sēž uz heroīna. Nesa no mājām ārā tehniku, pizģīja naudu,.. Ja jau Pliners pats savu dēlu nespēj izaudzināt, tad jādomā ka viņam ir pareizā izpratne par krievu sabiedrības audzināšanu;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2004-02-09 17:57 (saite)
Tu esi reāls kompromata krājums :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pink_dust
2004-02-10 16:08 (saite)
Un vispār - par pēdējo teikumu es varētu tevi bučot.
Labi, ka tomēr elektroniska šī komunikācija ;)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?