ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2011-01-25 13:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par to, ka pārāk daudz filmu, pārāk maz prāta
Divi policisti un divi specvienības darbinieki likuši uz ausīm spēļu zāli. Rezultātā pakaļdzīšanās, mokruha un atstādināts policijas šefs.
Es hujeju no šitā stulbuma! Tātad, divi menti un divi specvienības veči. Ieroči pieejami, info arī - nu varēja taču uztaisīt pa glauno. Paņemtu naudu, notītos un viss bumbās. A tagad bēdīgi. Пацаны на удачу шли, нефортонула!
Kāpēc apsargam bija iespēja nospiest trauksmes pogu? Tāpēc ka iespēja bija un viņš to arī izdarīja. Lohi. Ja liek uz ausīm, tad pirmkārt vajadzēja likvidēt iespēju sazināties. Neitralizēt to apsargu, kas tuvāk pogai vai ko nu viņi tur spiež. Tātad, menti un nezin kuram apsargam kur ir poga?!? Nebija izpētījuši Laimētavu kurai gatavojās uzbrukt? Tas vairāk izskatās pēc kaut kādiem bezpriģeļščikiem kuri ņem priekšā pirmo iestādi kas pagadās un šmoļī pa labi un kreisi.

Vārdu sakot, skumji. Sagatavošanās darbs neieskaitīts, iznākums bēdīgs. Plānot vajag, idioti.

Jo, ja nebūtu asinsizliešanas, bet tikai filigrāni aptīrīta laimētava, es teiktu, ka tas ir pačotīgi. A tagad - lai pūst ķurķī. Un piedevām žēl nabaga policista, jo glābjot spēļu elles naudu viņš atstāja savu ģimeni bez apgādnieka.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]affair
2011-01-25 14:06 (saite)
man parasti vairāk gribējies paņemt naudas inkasatorus. bijām papētījuši, kā viņi dominā staigā.

(Atbildēt uz šo)


[info]unpy
2011-01-25 14:26 (saite)
Tas, ka plāna nebija, tas viens. Kas man vislabāk iepatikās, tad "Ministre arī sacīja, ka, pēc sākotnējās informācijas, Jēkabpilī ir notikusi bruņota laupīšana piecu cilvēku grupā, no tiem divi bijuši "Alfas" darbinieki un divi - iepriekš atstādināti policijas darbinieki. Vienam "Alfas" darbiniekam otrdien bijusi brīvdiena."

Tb - otrs "Alfas" darbinieks šo visu sadarīja darba laikā! Gan jau, ka citiem kolēģiem teica - "man te uz pāris stundiņām jāizskrien" :D

(Atbildēt uz šo)


[info]sirdna
2011-01-25 16:35 (saite)
es gan sapratu tā - divi Alfas darbinieki uzdarbojās darba laikā, bet trešajam bija brīvdiena, tāpēc viņš nolēma atpūsties un viņa vietā nācās ņemt "cilvēku no malas".

(Atbildēt uz šo)

;)
[info]jan09
2011-01-26 19:17 (saite)
es savukārt nožēloju, ka laupītājus tikai ievainoja - žēl, ka nenošāva - cik laika, nervu, un naudas būtu ietaupījies!

(Atbildēt uz šo)


[info]mass
2011-01-27 14:28 (saite)
Lai enģeļi pār zipātājiem :)

Šiem, izskatās, ka arī filmas ir bijušas pārāk maz, arī no tām var mācīties, kaut vai to, ka bēgšanas transportlīdzeklim jābūt piemērotam. Ar busu no busa neaizmuksi.

Man arī žēl policista, izbrīns par naļika apjomu un izbrīns par policistu-laupītāju uzdrīkstēšanos un stulbumu.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?