ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2007-12-02 16:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par suņiem, kaķiem un jenotiem
Man ļoti patīk kurināt kamīnu. Varbūt ne tas pats fakts, ka viesistabas stūrī klusi sprakšķ liesma, bet gan pats process. Saplēst skalus, saskaldīt pagales, sanest iekšā pamatīgu klēpi un burzot vakardienas avīzi meklēt kur ir palikušies sērkociņi.
Lēnām sūcot aliņu vēroju kamīnu un pārcilāju pēdējo divu dienu notikumus. Noticies nav itin nekas, nekas tāds, kā dēļ būtu nepieciešams pildīt manu cibas frendu listes ar burtiem. Gribas tā klusu sēdēt, skatīties kamīnā, klausīties suņa rejās un kaķa ampelī, kurš notiek kaut kur mājas otrajā stāvā.

Es lēnām sāku saprast Onslovu, kura vēlme dzīvot meža, jūras un teļa izmēra suņu ielenkumā noved pie tā, ka tu lēnām slājot pa māju klausies savu soļu atbalsīs. Klip klap, klip klap, un pēkšņi sņurr bladīc bladāc ko rada kastrētais runcis gāžoties lejā pa kāpnēm, saķēries nevienlīdzīgā cīņa ar avīzes murskuli.

Vakar atbrauca kundze. Es nezinu kāpēc, lai izlasītu žurnālus? Mēs pārmijām labi ja piecus teikumus. Aizgāju ar suni uz mežu.

Haikai, tā sauc mūsu "afčarkas" kuci ir stingra diēta. Lai nepiedzīvotu Ufo likteni, kurš beigās pārvērtās par omulīgu galdiņu un aizgāja klusi, no daktera potes, jo nevarēja vairs pastaigāt, Haikai ir noteikts ka brokastīs sauso, dienas otrajā pusē pus kilo jēlas gaļas, sagrieztu metamo kauliņu izmērā un atjauktu ar biezpienu. Varen lepni, bet nekādus gaļīgos kaulus, ko katram bija paradums vest Ufo gan nedrīkstot. Varbūt kādu sardelīti vai cīsiņu.

Nopirku cīsiņus. Man gan bija kas cits padomā. Sunīšam garlaicīgi, jauns vēl un tā, tāpēc biju izdomājis nopirkt šamai divus trusīšus un vienu pieaugušu kāmi. Negadījās neviens zooveikals pa rokai, tāpēc nācās iztikt ar cīsiņiem. Varūt rīt, ja šovakar pratīsies un izbeigs skrāpēt durvis.

Nu ja, tā es te viens ņemos. Bija doma uzrīkot vakar dropo majestozo, kur ierastos visi. Bet. Bet tā mēs ar kundzi divatā, katrs savā mājas galā klīdām kā ēnas klausoties klip klap.

Nu vot jā, tagad, sēžot vienās apenēs drukāju cibu, prātoju vai degu skrien ātrāk par trusi, klausos klip klap ceļā līdz ledusskapim un domāju, ka diezin vai šovakar atskanēs manu durvju zvans.


Ā, nu jā, manas ģimenes biezais gals tagad atrodas kaut kur ļoti ļoti tāļi, savukārt es esmu izvēlēts kā mājas uzraugs. Kad es kaut kur došos, likšu Onslovam tās dienas nodzīvot savā dzīvoklī :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazheks
2007-12-02 19:06 (saite)
joprojām bēdīgi ap sirdi? es savukārt izmisuma dzīts, apzvanīju visus iespējamos cilvēkus un galu galā pēc pāris krogus šķidro ēdienkaršu tukšošanas piezemējos pasākumā, kas man riebjas, bet agrāk es ar to pelnīju dzīves iztiku. pabijām nautilusa zoordāzra sadaļā, jeb ellas dzimšanas dienā, kur gaisu ar saviem piepūstajiem pupiem švīkstināja visāds sabiedŗibas krējums un jaunizceptie stāri. zini, riebums man uz to visu bija pārāk liels, lai uzkavētos ilgāk kā izdzert vienu pudeli šampja uz pieciem no kakliņa. sajutos so ārā no aprites :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2007-12-02 19:20 (saite)
Tā klusi un bēdīgi skatos prāta banku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2007-12-02 21:05 (saite)
es tevi shobriid ljoti apskauzhu.

(Atbildēt uz šo)


[info]zintish
2007-12-03 02:34 (saite)
skaanji... :(

(Atbildēt uz šo)


[info]buks
2007-12-03 09:36 (saite)
Sak, 25gadnieka krīze pašā plaukumā?

Te nesen manīju Cibā pukstus, ka labās rokās (Tev taču ir labas rokas, vai ne?) atdodot kaķēnus. Man škiet, tas ekonomiski izdevīgāk, nekā tērēt naudu dzīvam trusim. ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2007-12-03 11:31 (saite)
Tikko noskaidroju, tas velna spalvu kumšķis trusis maksā 20LVL (!!!!!) , un pie tam vēl maziņš, pieauguša neesot.
Kaķēnu tā kā bišķi žēl, bet sunīša arī :/ garlaicīgi nabagam

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]buks
2007-12-03 12:19 (saite)
Man trusīšus būtu vairāk žēl.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krii
2007-12-03 12:41 (saite)
Redz, kaķis arī ir plēsējs, kas ietekmē viņa gaļas garšu un smaržu, tāpēc pat gadījumā, ja suns viņu nokož, tad ēdienkartē neiekļauj - līdz ar to cīsiņa lomai kaķis noteikti neder. Otrkārt - kaķis, pat maziņš - ir daudz pretoties spējīgāks, un sunim šī atrakcija draud ar izplēstu aci.
Tas tā - tīri racionāli, lai kāds arī naids Tev nebūtu pret kaķiem un idiotēm, kurām viņi patīk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]buks
2007-12-03 12:54 (saite)
Nuss, kad reiz dzēru kopā ar ierēdņiem no pārtikas veterinārmedicīnas dienesta, šie apgalvoja, ka pat Mārtiņš Rītiņš pēc garšas trusi no kaķa neatšķiršot (tāpēc tirgū trušu kautķermeņiem ir prasība atstāt ādu un nagus pie ķepām - lai kaķi neiesmērē). Bet arguments par pasākuma bīstamību sunim ir racionāls. Ģeld.

Kaķi kā tādi man vienaldzīgi. Kaitina padebilie babuļi, kas veido un uztur šo zīdītāju kultu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krii
2007-12-03 13:06 (saite)
Nuja, un suņu turētāji ir padebili babuļi un mužiki, kas uztur viņu kultu - kā redzam, pat līdz asiņainu upuru nešanai.;) Savukārt, visi kolekcionāri ir padebili mužiki ar saviem totēmiskajiem kultiem, utt.
Gan jau, ka, šādi spriežot, ir kāda kritēriju kopa, pēc kuras arī Tevi par padebilu un kulta apsēstu var nosaukt. Bet pagaidām es tikai izsaku vieglu izbrīnu par Tavu sakāpināto nīgrumu un atkārtoti uzliesmojošo tieksmi aizvainot vienu noteiktu cilvēku grupu.
(Ja tas neliktos tik primitīvi - apjautātos, vai Tev kādreiz nav kāda kaķu mīļotāja kurvīti iedevusi) ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]buks
2007-12-03 13:18 (saite)
Nuss, nekāds gudrais neesmu, to jāatzist. Taču ar visu to ik dienu internetā pukstētās tēmas "kā mums pirmā kakiņa izgāja", "kā mēs no kaimiņa čības sabijāmies", "kā mēs vēl kaut ko tur" šķiet kudi debilākas pat pat virtuves politologu cepšanos par Putina permanenti ļauno slāvisko iedabu. Aber pastmarku kolekcionāri nez kāpēc nelliek katru dienu pukstus par savu hobiju un cc nesūta visiem banālas bildītes.

Ij negribu nevienu īpaši aizvainot (tb nelienu kaķmīļotāju žurnālos, šiem savu viedokli pausdams). Tikai secināju, ka nezin kāpēc tie meitieši, kas man no dabas padumji šķiet, aizraujas tieši ar konkrētās zīdītāju sugas nemitīgu apcerēšanu. Savukārt tie meitieši, kuri šķiet sakarīgi, neskraida pa pasauli klaigādami, ko tur kārtējo reizi viņu mājdzīvnieks izdarījis. Un secinu to kā likums, savā žurnālā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krii
2007-12-03 13:27 (saite)
Nu jā, es jau atkal spriežu tikai pēc sevis - zinādama, ka pati vairākas dienas pēc kārtas publicētu viedas atziņas par burātāju vai klūdziņpinēju nicināmi zemo intelektu vienīgi tad, ja mana būtu personiska vēlme aizvainot kādu burātāju vai klūdziņpinēju.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]buks
2007-12-03 13:34 (saite)
Man domāt, ka ja virkne pastulbu burātāju kādu gadu pēc kārtas pukstētu derdzīgas salkanības par savām peldošajām tupelēm, Tu nenociestos arī tad, je nebūt vēlme kādu aizvainot. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krii
2007-12-03 13:36 (saite)
Tad tagad - acīs skatoties - Tu vēlreiz atkārtosi, ka esmu stulba?:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]buks
2007-12-03 13:41 (saite)
Hmm, aber kāds tam sakars ar Tevi? Es taču nerakstīju, ka par paglupiem uzskatu meitiešus, kuri jau trešo mēnesi pēc kārtas spēj apcerēt tikai un vienīgi to, vai dienā drīkst apēst 4 diedzētus rudzu graudus, jebšu tikai 3. ;P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krii
2007-12-03 13:47 (saite)
Paga, Tavs pirmais pretkaķu ieraksts parādījās tajā pat dienā un tieši pēc tam, kad es divas reizes biju pieminējusi Emīliju un apcerējusi, vai viņai nevajag rotaļu biedreni!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]buks
2007-12-03 14:14 (saite)
Aizrādīšu, ka pasaule nerotē vis ap Tevi, bet gan ap mani - mistiskās Emīlijas apcerēšanu esmu kā palaidis garām nepamanītu. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ld
2007-12-03 14:05 (saite)
:D

man gan jāatdzīstas, ka es arī vieglā formā neciešu babuļus, kas raksta par saviem kaķu sasniegumiem. kaķis ir tikai dzīvnieks. lai arī saprātigs un īpašs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dzeina
2007-12-03 13:19 (saite)
:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dzeina
2007-12-03 12:14 (saite)
Stulbenis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?