ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2007-06-04 13:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par mīlas alkām
"Tas ir pizģec kautkāds..." to es nepateicu skaļi, tikai nodomāju pie sevis, tāpēc ka manas mātes kompānija pie pusdienu galda nepieļauj šādus verbālās komunikācijas paņēmienus. Reizi pa reizei es ar mammu aizeju pusdienās, lai viņa varētu dēliņu apskatīt un sīki smalki izstāsti visus sadzīves jaunumus sākot no suņapotes beidzot ar viņas kolēģītes skaisto kāzu ceramoniju. Nu vo, šodien ar, kamēr es stūmu ģīmī kartupeļus tiku iepazīstināts ar pēdējām aktualitātēm ko izdzirdot gandrīz aizrijos.
No visiem vecvecākiem man tik viena ōme palikusies. Nu babulis kas babulis, čubinās pa dārziņu un ar pirmklasnieka uzcītību jau ilgus gadus seko Hameleonu rotaļām. Nu vo, kā jau lielākā daļa babuļu, manējais ar tāds ticīgs pagadījies un ar misijas apziņu katru mīļu brīdi mēģina vest mazdēlus uz gaišo ticības taciņu and so on. Tas viss būtu huiņa, jo ticība mūsu ģimenē laikam izzudīs līdz ar babuli, bet kā šodien sapratu, pastāvējusi tā ir paaudžu paaudzēs.
Vot aizmirsu jau, Skrundā, vai Liepājā, mana babuļa vectēvs ir bijis kekss kurš licis pamatus kaut kādai nebūt baznīcas celtnei. Bijis ticīgs un krietns vīrs ko kā par brīnumu atceras vēl šobaltdien, draudzes avīzītē (wtf, tādas arī ira?) uzrakstot rakstu par manu babuli un vēl visu bildi, kur viņa ar suni pagalmā stāv, ieliek. Tas esot bijis kaut kad ziemā. Nu okej, lai būtu. Babulim prieks un laime kā arī avīzīti es ar varot dabūt redzēt.
Nu vo, tikusi avīzē ōmīte esot tikusi ar pie PIELŪDZĒJA. Kaut kad februārī šis esot atsūtījis vēstuli. Astoņdesmit četrgadīgais jezups dzīvojot mežā, jūtoties vientuļš un lai babulis gāž pie šamā ciemā. Pizģec ne? Laikam avīželē bija saskrubināts ka mans babulis vientuļš vai? Un kur adresi dabūjis, caur to draudzi ņebosj, tāds mērķtiecīgs vīriņš. Nu vo, esot paspējis jau sasūtīt četras vēstules un 2 reiz! piezvanīt. Nu babulis ko, runājās, bet pie šamā nebrauks. Nu vo, vēstuļu draugs esot kļuvis uzstājīgāks, un šorīt piezvanījis atkal. Un jautājums esot bijis vienkāršs:" Kurā stacijā Jūrmalā jākāpj ārā, ja brauc ar vilcienu no Rīgas uz Tukumu?!?" (eto pizģec ka koi to!)
Kavalierītis.

Jautājums ir, ko ar vīriņu iesākt gadījumā, ja šis piezvanīs pie vārtiņiem? Es esmu šokā! Tā kā tēvi gana meitas no pielūdzējiņiem, tā mums būs babulis?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]citizen_erased
2007-06-04 14:05 (saite)
:D tātad baznīca ir normāls iepazīšanās kantoris. sargi omi no bīstamiem vectētiņiem!!! nē, nu vispār varbūt pat nevajadzētu smieties. bet nu.. KAVALIERIS!!!! :DDD

(Atbildēt uz šo)


[info]fanija
2007-06-04 14:06 (saite)
Nu lai tak cerējas!:)

(Atbildēt uz šo)


[info]mamuts
2007-06-04 14:15 (saite)
Nomierinies, neticu, ka Tev būs zīdainis par onkuli jāgodā! ;DDDDDDD

(Atbildēt uz šo)


[info]ld
2007-06-04 14:24 (saite)
ko baba pati par to saka? maneejaa bija laimiiga uhazhoru dabuujusi, bet beigaas sabremzeejaas. vinjas maasa, gan neko nebremzee un vinjiem esot kolosaals sekss.
taa luuk ar tiem babuljiem.
man iisteniibaa prieks, ka nekomplekseejas sievietes gados.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]buks
2007-06-04 15:01 (saite)
Da kuru te sekss interesē? Te mantojumu afērists var nocelt! ;P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]courty
2007-06-04 14:29 (saite)
interesantāka dzīve uzreiz paliek starp tām dārziņa dobēm un viņai arī dzīvē savas Hameleonu rotaļas:)

(Atbildēt uz šo)


[info]sirdna
2007-06-04 14:33 (saite)
Ja babulim nepieder bezkaunīgi vērtīgi īpašumi, lai tak tusē, tikai lai neiedomājas precēties ar to afēristu!

(Atbildēt uz šo)


[info]biezpientaure
2007-06-04 20:37 (saite)
sievasmātes draudzenes storijs - uzrodas draugs, ar kuru ir LABI. Bet tā kā draugam ir ne tikai vīrišķie talanti, bet arī dēls ar vedeklu un pats būtiskākais - trīsistabnieks Pļavniekos, tad pēc laika draugs pazūd. Tad kā grāfs Monte Kristo atsūta vestočku, ka ierasties nevarot, jo dēls ar vedeklu šo ir izsūtījuši dzīvot uz Valku, kamēr paši plāno pārdot Pļavnieku fletu un naudu investēt inflācijas ritenī. Kad trešajā naktī Valkā sirmgalvi apciemo bomži un pret rītu vecais, pārdzīvojis atnācēju vardarbīgo izturēšanos, dodas atpakaļ uz galvaspilsētu un saka dēlam - jūs kā gribat, bet es gribu to kas man pienākas, un par dzīvokli varat aizmirst. Pēc laika tas jau ir atkārtoti ieminis taku pie sirdsdāmas.
Īsumā - jāpiekrīt pārējiem - ja ir īpašumi, tad glaz da glaz, lai neuzrastos pirmās pakāpes mantotājs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nfoworm
2007-06-05 02:08 (saite)
Tapeec jau laiciigi ir jaaveic darbiibas un jaanoraksta viss kam pienaakas. A peecaak - kaut vai greeku pluudi :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?