ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2007-04-21 10:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par pasaules sienu
Vakar vakarā tika ielaunčēts prodžekts Wall of the World (http://www.walloftheworld.org/lat/).

Viedokļi dalās. Sākot no Veļikije Vasjuki beidzot ar "tas ir baigi kruti"!

Ja jautā manu viedokli, tad varu teikt, ka tas būtu nāvīgi feini ja tiešām ņemtu un Dievzemītē uzblieztu 8oto pasaules brīnumu. 8oto pasaules brīnumu, nezinu kādam tam būtu jābūt, bet granīta brāļu kapiem jau nu točno nē. Tas tā, subjektīvi.

Tagad par lietām, kas man liekas visnotaļ ne okej. Rodas "lohotrona sajūta". Tā, tagad cēlu mērķu vārdā sametīsim katrs pa trīņukam un piecdesmit sātiem, un tad, nu tad gan, nu tad tik bliezīs.
Jā , jā, bliezīs, ar airi pa muguru. Izlasīju to saiti. Tātad, tagad ir 3 gadu gaidīšanas periods, ja šo trīs gadu laikā savāks 2 milj. pieteikumu, tad sāks domāt par šeftēšanu tālāk, ja nē, nu tad 1/2 sarkanajam krustam, otra orgkomitejai administratīvajiem izdevumiem.
Cik reāla Jums šķiet doma - savākt šos 2 milj? Pēc aktuālajiem rādītājiem, 16 cilv -h, divu miljonu savākšanai būtu vajadzīgi 14 gadi!
Trīs gadu laikā var saskribināt 414 000 cilvēkus. I tago pusotru ļemaku latos. Dalam uz divi, un kas sanāk? Huj kas sanāk, pat māja Jūrmalā nesanāk.
Tātad, mana nostāja ir sekojoša, es nevaru prasīt lai jamie tagad katram smerdelim viņa pārliecības nostiprināšanai atrāda savu mārketinga plānu, bet ja šo lietu nekladzinās intensīvāk un nepalielinās reģistrēto dvēseļu skaitu / h vismaz par 5 reizēm, es to uzskatīšu par lohotronu.

Lai gan, zinot mūsu draņķīgo iedabu, pieļauju ka projekts kādu laiku paskanēs, paskanēs, paziedosies 3latnieki un tad vienā mirklī klusu noplauks. Un neviens jau trīņuka dēļ neies kasīties. Sarkanais krusts gan būs pamatīgi diskreditējies, bet kā smejies - katrai maizītei sava garoziņa.

Kā arī, tajā saitē bija visādi "labās gribas līgumi" un vēl visāda tufta, bet nevienā mirklī netika atrunāta orgkomitejas atbildība, kas notiek, ja neskatoties uz to ka cilvēki ir pieteikušos atbilstoši plānotajam grafikam, šamie savu darbību atbilstoši šim pašam grafikam nav veikuši. Nu tur piemēram granīta vietā nopirkuši maybahus vai brabusus.

UPD: Šobrīd reģistrāciju skaits ir pieaudzis. Tagad tie ir 20cilv/h kopš launča sākuma. T.i. 11,5 gadi to go.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2007-04-20 10:44 (saite)
vinjiem vajadzeetu kaadu akciju, piemeeram - iepeercies rimii 10 reizes pa 10 latiem, sakraaj ziimodzinjus un par to tevi uzskribina uz Wall of the world... citaadi nesavaaks.
es jau nu tochna pievienojos viedoklim par lohotronu. un ceru, ka manu vaardu ierakstiis kaadreiz ierakstiis kaa minimums who is who in Latvia, nevis par triis latiem piecdesmit uz sienas.
uzraksts uz sienas man jau ir, pietam par velti. riigaa uz vienas notekcaurules lieliem burtiem staav rakstiits Agnese ir kuce. un tas ir galvaspilseetas centraa, nevis hvz kur pie liepaajas :D

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2007-04-20 10:53 (saite)
un p.s. es varu ziedot graniitu. no muusu teritorijas ir novaakts dahuja milzoniigu graniita kluchu. kaadiem paarsimt metriuem sanaaktu.

(Atbildēt uz šo)


[info]kaitnieks
2007-04-20 10:55 (saite)
Hehe, man arī pirmā doma bija par matemātiku. Lai 3 gados savāktu 2m parakstus, viņiem diennaktī jādabū 1870 trīs-ar-pus-latnieki.
Davaj, pēc mēneša paskatīsimies, parēķināsim vēlreiz.

(Atbildēt uz šo)


[info]biezpientaure
2007-04-20 11:14 (saite)
www.dumbanddumbest.lox

(Atbildēt uz šo)


[info]wowow
2007-04-20 11:34 (saite)
Mīlīgs lohatrons, kurā visi iesaistītie (atskaitot lohus) kaut ko iegūst.
* SIA Lohatrons, atvainojiet SIA Wall of the World- naudiņu (pohuj cik saziedos, pusi notērēs bez problēmas, neatradu nekur solījumu izkarināt savas finansu atskaites, lai mēs redzētu kas un kā tiek "administrēts")
* Mediaparks un lapas hostētājs iegūst publicitāti- visi taču apskatīsies uz lohatrona mājaslapu, kas nudien uztaisīta gaumīgi
* Sarkanais krusts iegūs pusīti naudas, kuru atradīs kā izlietot, ja nebūs savākušies pietiekami daudz sava ego iemūžinātāju
* Visi projekta reklamētāji- nu pat ja par 8. pasaules lohatronu nerunās CNN ziņās un to neuzcels, tad varēs vienmēr teikt, ka vienkārši nesavācās pietiekami liels mudaku bars, kas noticētu cēlajai idejai par megaobjektu dievzemītē

Neesi lohs, nopērc pikseli mūsu 65 miljonu pikseļu sienā :)) Bet es labāk ieteiktu noziedot Ls 3.50 kādā labdarības projektā ziedot.lv

(Atbildēt uz šo)


[info]sole
2007-04-20 11:56 (saite)
Viss jau būtu tā, kā tu saki. Bet es varu derēt, ka tieši tāda attieksme kādreiz bija pret šo projektu: http://www.milliondollarhomepage.com/

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2007-04-20 14:00 (saite)
OMG, es atceros, kad reiz skatījos to lapu un tur tikai daži lauciņi bija aizpildīti. Kruti, indeed. Nezinu gan, vai kāds to lapu skatās, bet no lapas radītāju viedokļa gan kūl šitā miljonu nopelnīt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mass
2007-04-20 13:24 (saite)
A tu varbūt gaidīji, ka pirmajās launčošanas dienās pieteiksies vesels bars ar zirga galvām?

Vakar cibā par šo rakstīja viens, šodien - katrs otrais.

Un vēl es necērtu, kā var izdomāt murgu, nosaukt to par 8. pasaules brīnumu, un turklāt to tā nosaukt vēl pirms uzcelšanas.

Un jā - protams ka neuzbūvēs. Un ja uzbūvēs, tad pēc 80 gadiem visi tur ierakstītie būs nosprāguši un tas savu cilvēku draudzības, kopības un hujopības statusu zaudēs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]misame
2007-04-20 13:47 (saite)
man vienīgi žēl to gravētāju, kas dabūs visus 信息,新闻特写,球员资料,赛程赛果 un arī "fuck you", "Viagra C1lis" un citas muļķības gravēt granītā ;-)
Cerēsim, ka to procesu var automatizēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]psihs
2007-04-21 01:26 (saite)
tā naudas pārskaitīšana arī varēja būt vienkāršāka, nevis kautkāda tur kvīts atsevišķā failā

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?