ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2006-07-21 10:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par politiku, nedaudz
Es kā sociāli un politiski atbildīgs pilsonis vienmēr esmu gājis uz vēlēšanām un referendumiem. Un tagad, pēc neilga laika man atkal būs iespēja paust savu gribu.
Nepatīk man zaļie zemnieki, nu nepatīk. Man vairāk patīk tēvzemieši, savukārt viņiem trūkst odiozu personību, tādi pelēkie vīreļi ar pastulbiem skatieniem kuri pat normāli apzagties nemāk un ja pieķerti tad naivi pajautā:"Nu un?" (Baķka iekš Domburšova).
Toties par augšminētajiem man vēl vairāk riebjas šitās eisīdīsī partijas (TP,JL,LPP,utt) un viņu pastulbie, homīšiem simpatizējošie drauģeļi no Dienas politisko komentētāju vidus.
Var jau būt, ka Lembim tomēr iešaus celī un līdz vēlēšanām šamais neaizrāpos, bet ja nu tomēr, tad par Ventiņu mazo napoleoniņu nobalsošu. Sūdīgāk jau nebūs, vismaz mākoņstūmējus un kosmonautus iztrenkās.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]skuka
2006-07-21 10:39 (saite)
es arī simpatizēju homīšiem.
bet lembi kaut kādā ziņā tomēr pat cienu - manu acu priekšā Ventspils ir kļuvusi par tiešām foršu pilsētu ar augstskolu, jaunu bibliotēku, rakstnieku namu, bērnu parku, skeitparku un ko tik vēl ne.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]misame
2006-07-21 10:49 (saite)
Ai, nu Tu jau tikai par to labo.
Pie mums tā nav pieņemts :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazeltov
2006-07-21 10:54 (saite)
Es arī par viņu iešu ievilkt krustiņu, ja varēšu. Bet man liekas, ka pat mazais ņiprais cinis nevarēs to cūkdelfīnu, mākoņtēvu, atslēdznieku, citplanētiešu u.c. tādu vezumu apgāzt.
Rēcīgi, šodien uz pirmās lapas Lembergs un rokudzeži, bet pa vidu avīžlapām reklāma ar smuko Ventspili. Vot lai tas "Ak-sēne-lohs" mēris ieliek kaut ko tik pat smuku par Rīgu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]stepes_vilks
2006-07-21 14:05 (saite)
viss ir krutas, kas vēl nav bijis

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2006-07-21 14:33 (saite)
Ja gribi zināt, tad līdz šim es balsoju tikai un vienīgi par Tēvzemei un Brīvībai, un arī - tikai nosaukuma dēļ. Tagad (ja varēs) es balsošu tādēļ, ka tam vecim ir iekšas un viņš prot kruķīties un prot citos lepnumu par savu pilsētu raisīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]unpy
2006-07-21 11:41 (saite)
Jaajaajaa - es ar balsoshu par cien.god.
:))))

(Atbildēt uz šo)


[info]shelly
2006-07-21 12:45 (saite)
Man liekas, ka tas vispār ir pats galvenais - lai viņi viens otru trenkātu un dzenātu. Ja viņi visi pa kluso sadziedātos, tad gan būtu hana.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]stepes_vilks
2006-07-21 14:07 (saite)
hmm, kas gan tur bija Aivaram ar Andri? vai tik ne sadziedāšanās? gan jau arī būs ar Einaru.

plus:

"ticība jaunām valdībām ir opijs tautai"
Hemingvejs

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ns
2006-07-21 16:35 (saite)
nu nez. to pašu visi jaunumu kārotāji bauroja par Eināru un nekādus apvērsumus viņam uztaisīt neļāva vai arī viņš nemaz tā arī vairs negribēja, kad pie šprices tika. ar Lembi ir līdzīgi. bļauj tikai tapēc, ka PR viņam ir augstakajā līmenī, kaut gan bibliotēkas, salabotas ielas un viss pārējais ir vien smuks priekškars. patiesībā ir tik fucking daudz nesmukumu apakšā, ka neviens vairāk par viņu negribētu balsot, ja uzzinātu. turklāt viena lieta ir sakārtot pilsētu ar mantojumā nākušu ostu etc., bet cita - sakārto Krāslavu vai Zilupi.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?