ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2006-05-24 13:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par bērniem
Pasavēros ka es [info]mako izprovocētajā diskusijā par ((bērns+dators)- sports) x iedzeršana = nākotne, man palika baisi.
Kā jau visu pļušņiku un peģiku aizstāve* [info]shelly minēja, man ir nemode iespējamu komentāriņu rakstīt kā pukstiņu, tad turpināšu ieturētās tradīcijas.

So, domājot par dzimtas turpinājumu, esmu cieti nolēmis ka nekādi konterstraiki vai programmēšanas mūsu mājās nebūs. Ne pa kam, lai sasper jods tos sūdus! Labi, bez datora un spēlēm jau neiztiks, tas nu ir skaidrs kā bankā, tā pat kā tas, ka datoram būs strikti definēti lietošanas mērķi, kas tiks ierobežoti arī ar tā tehniskajiem parametriem. Un man pilnīgi pajāt ka Jurītim vai Pēterītim ir krutāks kompis. Nekas, lai izraudās, mazāk čurās.
Toties mums būs vismaz divi štābiņi - viens kokā, otrs zem zemes. Pazemes štābiņā starp citu no veca spaiņa var izveidot krāsniņu, kur notekcaurule kalpo kā dūmvads un krāsniņā var cept kartupeļus, vai turpat upē noķerto asari. Neuzvedības gadījumā būs jāpārkrāmē malka vai jāatšķetina naktsāķi. (esmu pārliecināts , ka 70% no klātesošajiem nemaz nestādas priekšā kas tas ira)

Un būs pilnīgi pajāt, ka Kārlītim un Artūriņam ir skūteris ar hibrīda dzinēju. Nekas, lai izraudās, mazāk čurās. Toties kad pierādīs, ka pats var iekurbulēt svalkā sameklētu deltu un piedabūt to ripot - uzdāvināšu moci. Ar skūteriem brauc pediņi un meitenes.

Un gan jau ka to datoru arī dabūs - tiklīdz kā būs to pelnījis.

A šitie mazie sūdi ar counterstraika apsārtinātām acīm un 5LVL kabatasnaudu nav nekas vairāk kā sīki sūdi, kuru labklājība ir cieši salinkota ar viņu priekšteču panākumiem. Ir protams arī izņēmumi, bet tos var uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt.






*vienkārši jumors. Bet tā kā Tu pati te kaut kur ieklabējies, ka Tavs paraksts ir zem diviem manifestiem par geju tiesību ievērošanu...


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]scoux
2006-05-24 13:55 (saite)
+1
un jā, naktsāķi atšķetināt vēl ir pupu mizas salīdzinot ar veco inerces spoles saveidoto monstru. Bērnībā stundām sēdēju pie tādiem brīnumiem.. arī par cs piekrītu, lai gan pats to diez gan regulāri kapāju.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?