ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2004-11-02 10:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par labajiem un pareizajiem
Ir labi cilvēki, ir pareizi cilvēki, ir izglītoti cilvēki un vēl visādi tur baltie tēli. Tad protams nāk draņķi ar visām izrietošajām apakškategorijām. Apzinoties savu piederību otrajai grupai, nereti nespēju paciest pirmo. Un dažkārt nepatika rodas visneiedomājamāko iemeslu dēļ.


Pēdējais moments kad es sacepos par labajiem “labajiem” bija lasot grāmatu. Grāmata bija laba, lasāma un interesenta, bet to bija uzrakstījis tik labs un pareizs cilvēks, ka gribējās to ķieģeli laist pret sienu. “Kremļa digera pastāsti”. Sarakstījusi kaut kāda blonda kaziņa, kura gozējās uz pēdējā vāka un kuras vārdu laimīgi jau esmu aizmirsis.

Liriska atkāpe - marilyn_manson-tainted_love.mp3 Uzgriežam, uzgriežam skaļāk, tā lai ieper.

So, atgriežoties pie Kremļa racējiem un blondām kaziņām. Par cik Kremli esmu redzējis tikai televizorā un priekšstats par tur mītošajiem ļaudīm man ir veidojies tikai no avīžu publikācijām, nav ne mazākā pamata apstrīdēt grāmātā izklāstītos faktus un gudri dirst par patiesības koeficientu. Bet! Es varu piekrist ka labi nobarots činavnieks atbilst apzīmējumam “monstrs”, žurnālisti pielīdēji arī, kā tur tas apzīmējums, jau bļeģ aizmirsu, un tā tālāk. Visi ir zagļi, pidari, pielīdēji un korumpēti pediņi, tikai es bļeģ, kā roze sūdu čupā. Vienīgā, šķīstā, gudrā un paštaisnā. “Oi, oi, oi. Požalusta, toļko ņe nado gnaķ”.

Neprecīzs citāts:
“Un tad Javlinskis? (or smth) ar visu savu svītu sēžot restorāna terasē, dzerot jau kuro dzērienu, ar sarkani piepampušajām acīm caur pieri manī noraudzījās, kad atteikusies pievienoties viņu vulgārajai kompānijai, devos izbraucienā pa apkārtni ar viesnīcā noīrētu velosipēdu”
Baltā kaziņa. Skaisti. Un tad vēl apraksti, kā dzīrojošie žurnālisteļi viesnīcās tā ālējušies, ka nabadzītei ir traucēts lasīt klasiķu darbus orģinālvalodā. Un tā tālāk, un tā joprojām.
Un tad vēl, kā jamā glābusi TĒVOCI, nu tjipa Borju, no nekaunīgu žurnālistu un politikāņu provokācijām utt. Es nevaru, prosto taščus.
Vot, nu nevaru, nevaru,
Exploited - Beat the bastards_mp3 cepinam, cepinam.
nevaru ciest šitās liekulīgās, gudrās, intelektuālās, atturīgās un snobiski pārgudrās baltās kaziņas. Oi, uzģērbu baltu plandošu kleitiņi, piknika grozā ieliku Dievišķo komēdiju, ar riteni aizbraucu līdz pļaviņai un tur piesaulītē nodevos lasīšanai. Mūzikas skaņas aš. Oi, un taurentiņi, vai un vāverīte. Vāverīte tev starp kājām bļeģ!
Ai, un tad, fui, atpakļabraucot man piesējās kaut kādi kretīni lielā melnā mašīnā, bet es ar tādiem nedraudēējoos. Jā. Tagad apliešu puķītes. Televizoru es neskatos, tas ir pārāk neitelektuāls un vulgārs. Jā, tā, ja.

Ekk, domāju ka visām šitām pežām dvēselīte tik pat melna cik vecrīgas pankam Peksim, tikai tas Dieva bērns vismaz neslēpj to zem pārgudras diršanas un šķīstības maskas.
Tā kā, ja tās labās, intelektuālās kaziņas, kas te ganās, nevilšus izlasījušas šo savārstījumu sajutīs personīgu apvainojumu, var droši nostāties spoguļa priekšā un uzdot sev kritisku jautājumu :”Kas Tu esi?”


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]buks
2004-11-02 10:53 (saite)
:DDDDDD

(Atbildēt uz šo)


[info]shelly
2004-11-02 10:54 (saite)
:)))

(Atbildēt uz šo)


[info]kuminjsh
2004-11-02 10:59 (saite)
Labi, ka es to grāmatu nenopirku. A gribēju;DDD
Man te viena draudzene uztaisīja fotomontāžu: Novodvercevas bildei ar uzrakstu: "Вы все дураки и не лечитесь! Одна я умная в белом плаще стою красивая!" iekārtu kaklā piekombinēja manu galvu. Tagad tā bilde man karājās pie sienas, lai ir uz ko paskatīties, kad gribas "kaziņu" tēlot;)))

(Atbildēt uz šo)


[info]honeybee
2004-11-02 11:16 (saite)
hm. man viņa tāda nelikās, bet nu labi. man jau arī liekas, ka Peksis ir ūbermīļš cilvēciņš, nu, taisni tas tips, ko satikt, tikko iznākušam no dzemdību nama (kā tas arī notikās).

(Atbildēt uz šo)


[info]smejmoon
2004-11-02 12:10 (saite)
un tevi, čuģik, vakar redzēju pudelē ielīgušu ar patronu čaulām.

(Atbildēt uz šo)


[info]kaitnieks
2004-11-02 12:14 (saite)
Citus nav tik interesanti novest histērijā, kā pareizās.

(Atbildēt uz šo)


[info]kyrie
2004-11-02 13:57 (saite)
Bet viņai vajadzēja klausīt tam kremlietim (ka tik ne tam pašam Javlinskim, kurš nu tas bija kas vislaik ar šo padomu uzmācās) un nomainīt frizūru uz copi.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?