qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2010-08-12 15:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:alkohols, alus, augusts, konspektīvi, lulz, trešdiena

Konspektīvi (ar atkārtojumiem dažiem) par trešdien-ceturtdienu (11. — 12. augusts)
☙ Saņēmu auto no servisa. Bija nogļučījis strāvas regulētājs (tāds mazs štrunts, to skrūvē kaut kur pie ģeneratora), starp citu, jau otro reizi. Iepriekšējo reizi tas bija pirms kādiem 2 gadiem, tātad tagad vismaz tikpat ilgi būs miers :-)

☙ Aizbraucu uz tirdzniecības centru Rīga plaza (lai notestētu auto, lai paēstu, lai nopirktu alu). Mazliet norāvās man jumts, jo tur viss tik sterili tīri eiropeiski digitāli moderns — un tad vēl tie caurspīdīgas plastmasas krēsli ēdamzōnā, vispār снос башки :-) Jā, man patika, nenoliegšu. Ēdu kebabos, nopirku alu — sešas Dzintara bundžas un plastmaseni, kas nosaukta rēcīgajā vārdā Bocmanis.

☙ Ierados mājās. Ilgi domāju, kāds dzēriens būtu piemērots tik jaukam vakaram kā šis? Izlēmu, ka glāze atspirdzinoša alus būtu tieši laikā %-)

☙ Tika izlemts doties uz Fontaine Festival 2010 - 13, 14 Augusts. Un pie tam, lieliskā kompānijā!

☙ Noskatījāmies filmu Black Cat, White Cat (1998). Es šo filmu kaut kad biju redzējis... bet atklāju, ka nebiju to redzējis!!! Lieliska! Plānā nākošā Kusturicfilma ir Underground, to ieteica. Esot vēl episkāka! Alus.

☙ Ap plkst. 21.00 (īsti precīzi nepateikšu) sākās kokteiļu vakars — alum tika pievienots šampanietis. Tas momentāli noskaidroja domas, padarīja situāciju totāli kontrolējamu — vārdu sakot, jauks, atspirdzinošs dzēriens — on a nice day like this — , kā kumeļa spēriens pa žokli ^_^

☙ Ļoti jauka tālruņsaruna; jau kaut puse no tiem atslēgvārdiem, kurus atceros no šīs sarunas, patiešām tika pieminēti, tad man vairākas nedēļas jāstaigā tagad samulsušam :-D [..] Un vispār esmu hmm, apsēdināts — jo... ne katru dienu sanāk sarunāties ar jaunu sievieti, kura ir gudra, izskatīga UN sakarīga! Vēl piebildīšu, ka vai nu mani āzēja, vai arī man ir sākušas rasties tā saucamās viltus atmiņas — abi šie varianti ir pietiekoši jancīgi, ja tā padomā :-D

☙ Gulēt aizgāju ap plkst. 5-iem, vairāk jau uz 6-u pusi. Īsti nezinu, kāpēc tik ilgi biju augšā, es... šādu jautājumu es nevaru atbildēt ar racionālu atbildi. Arī iracionālu ne.

☙ Noslēgšu ar mantru: ☮ Проще, легче, выше, веселее! /Константин Сергеевич Станиславский/ ☮ — jeb, kā mūsdienās saka: WHY SO SRS? :-D



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pickle_jar
2010-08-12 17:35 (saite)
čau, tu tapi piedraugots

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]qgmr101
2010-08-12 17:45 (saite)
[info]qgmr101 galanti paklanās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?