qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2011-05-19 03:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:celties, domas, gulēt

Pirms gulētiešanas padomā par celšanos
Mana celšanās statistika šajā darba nedēļā:
pirmdiena — plkst. 10.34
otrdiena — plkst. 10.58
trešdiena — plkst. 12.17

Modinātāji tika likti gan uz septiņiem, gan astoņiem. Nepalīdz. Tiek izslēgti zombijautomātiskā režīmā. Nav jau brīnums, jo, pat ejot gulēt plkst. 23.00, tāpat aizmiegu tikai ap plkst. 2.00 naktī...

Mani traumē šāds režīms, jo godam visas kantes asiņainas norīvētas jau. Tur ir arī viens šausmīgs blakusefekts — saskumis par laicīgo neierašanos darba vietā, meklēju mierinājumu visādos internetos, no informācijas uzņemšanas galīgi apdullstu, nevaru jēdzīgi pastrādāt, un jūtos beigās vispār mizerabli. Smieklīgi, ka racionāli domājošs cilvēks — es — tā rīkojas! Kas tālāk!? Un tā taču agrāk nebija!?

Tā negribu vairs turpināt. Redzēs, kā ies rīt no rīta plkst. 7.30. Piecelšos vai nē?

Varianti ir divi, diemžēl abi diezgan nepatīkami (viens ir ceļš uz gaismu, otrs ceļš uz elli):
a) piecelšos pusastoņos, un pa dienu būšu miegains, taču priecīgs, ka varu tomēr piecelties;
b) nepiecelšos pusastoņos, un pa dienu būšu izgulējies, taču īgns, ka pat normālā laikā darba vietā ierasties nevaru.

Kaut kādu jauki pozitīvu lūzumu tendencēs gribas panākt :-)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]komeeta_naak
2011-05-19 04:30 (saite)
klau, Tu taču esi cipargalva, Tev tiešām jābūt ofisā 9-17? I mean, nedomāju, ka esi kā sekretāre un tur akshully jābūt ofisā vidējā darbaļauža laikā, kāda šķirba, kad kodu lipināt, domā, priekšniecība nevar iekārtot elastīgu grafiku, tb, piem, 12-20?
es esmu sapratusi, ka ar mani tā celšanās ir pilnīgi bezcerīga (mana organisma dabiskais režīms vispār ir gulēt 12-20, kā tagad arī ir) un neko, nešaustu sevi vairs par to. darbavieta, kad nu tur vajag, ļauj ierasties arī ap diviem pēcpusdienā, savukārt universitātē ir ļoti iespējams, ka nākamgad lekcijas sāksies stipri vēlāk, otrgadniekiem tā generally ir.
un vispār, man šķiet, Tu sev baigi pārmet par nenodošanos dajebkādiem standartiem - bet saproti tak vienreiz, ka Tu esi frīks, nestandarta indivīds (tīri statistiski, Tu esi viens no jocīgākajiem ļautiņiem, ko pazīstu), nu tad huļi Tu nevari ar to vienreiz būt mierā un tā arī dzīvot ar saviem tarakāniem, mm?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

(Nodzēsts puksts)

[info]komeeta_naak
2011-05-19 07:20 (saite)
neaizmirsti, ka visi nav tādi cīruļi un labi Tev, ja ir tā paveicies, ka dzīves ritms sakrīt ar civilizēto pasauli.
pirmkārt, eksistē naktsmaiņas. otrkārt, eksistē darbi, kuros ir elastīgs darbalaiks, piemēram, mans redaktora darbs, strādāju, kur gribu un kad gribu.
pieņemot pat, ka es kļūšu par laboratorijas gīku, hm, nav dzirdēts, ka laboratorijas iekārtas pēkšņi plkst. 18 izslēgtos un pa nakti nebūtu ieslēdzamas :P un mācos es tāpēc, ka patiesi mīlu bioloģiju. nav zvanīts, ka saistīšu ar to savu dzīvi karjeras ziņā, bet man vienalga. true love forever! līdzekļi ir kā ir, bet es domāju, ka pietiek, ņemot vērā, ka uzturu sevi pati :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(Nodzēsts puksts)

[info]komeeta_naak
2011-05-19 07:48 (saite)
es kaut kā nemanīju, ka šis būtu Tavs posts, Tavs darbs un Tava dzīve, domāju, ka posta autors pats var atbildēt, kā viņam ir ar kavēšanu un visu pārējo. tas ir ķipa mīlīgi, ka Tevi satrauc viņa dzīve, bet šis man tiešām sāk krist uz nerva. kad pati strādāsi pastāvīgu darbu, tad arī parunāsim, līdz tam laikam - shut the fuck up.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(Nodzēsts puksts)

[info]komeeta_naak
2011-05-19 08:18 (saite)
un ko ta to "kucīti" izdzēsi? :D še, padanco rītarosmi pie dziesmiņas, http://www.youtube.com/watch?v=Cd6TeEl1bCc

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(Nodzēsts puksts)

[info]komeeta_naak
2011-05-19 08:25 (saite)
re cik saulaini - tā iecepies, ka nebūs gāze brokastu omletei jātērē, var izlīdzēties ar pieri :) vsjo, vairāk nevaru, nolīdu zem galda rēkt

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pikaso
2011-05-19 07:50 (saite)
kad mans ritms saiet šķērsām un spēju aizmigt tikai ap četriem/pieciem, tad ik pa brīdim neaizeju gulēt vispār, lai kaut pāris dienas aizmigt spētu desmitos un piecelties nākošā dienā sešos/septiņos.

(Atbildēt uz šo)


[info]santech
2011-05-19 08:25 (saite)
Palasot "dāmu" izteicienus vairāk esmu "frīka" pusē

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?