qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2011-05-05 21:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:dzīve, sievietes, uzzināšana

Krāsa īsta, meiča kā jau meiča — ne mans tips, meklēju nākošo :-)
Krāsoju sienu apmales sarkanā krāsā; dzeru aliņu; biju aizgājis vēl uz Rimi un dažus iepirku!

Man ir trīs bundžas alus; ja esi Matīsa / Brīvības ielas krustojumā (kur Vidzemes tirgus), tad nāc ciemos tagad uz mirkli — TAGAD vai arī Citreiz :-)

Nosūtīju otru perversu īsziņu aizvakar satiktajai meičai; viņa atbildēja — un jā, rezultāts tāds, ka nav īstā! "Man par tevi bija radies cits iespaids" — nu, turpini vien meklēt iespaidus, mīļā sirds! Tā man patīk, ātri uzzināt, ir vai nav — es biju patiess; ja es nepatīku tāds, kāds esmu, tad staigā vien tāļāki, man patiešām ir tā noriebies izlikties un mēģināt attēlot sabiedrības normām atbilstošu cilvēku, ka nekad to vairs nedarīšu.

Es esmu lo-fi; es mīlu rūsu un nolupušu krāsu; es dzeru alu no bundžām; mans auto ir aprūsējis un saskrāpēts; es neticu ne laulībai, ne ģimenei, ne monogāmijai, ne sabiedrībai; man nekad nebūs māja ar mauriņu; vai man tas patīk, vai nē — bet! Tā vienkārši ir, un man mani jāpieņem tādu, kāds esmu; un sāk sanākt! =)

Manai otrai pusei jābūt depresīvai, ciniskai, dzīvē viltai, šo to jau sapratušai; kad tādu atradīšu, tad būsim laimīgi. Viņa kaut kur tur ārā ir; es to zinu; tā vienkārši jābūt.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sursurs
2011-05-05 21:42 (saite)
cik ilgi? ;D Līdz brīdim, kad tu atkal pateiksi, ka "redz, ko alkohols Tev ir nodarījis? Ka alko dēļ mēs kko uzsākām un tikai tāpēc, ka dzerstījies, Tev likās, ka tas bija labs brīsniņš?" ;P

Bet joprojām neticu, ka to saki Tu nevis alus :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]qgmr101
2011-05-05 21:46 (saite)
Ak, cik labi, ka man nekas vairs nav jāpiebilst

OH WAiT :-D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?