Mon, Mar. 29th, 2010, 09:34 pm
joki mazi

Interneta atkarībai teiksim lielu NĒ. Jāsāk īsināt frendlisti.

Mon, Mar. 29th, 2010, 10:11 pm
[info]rasbainieks

ko nu lej, interneti palīdz kā nekas cits.

Mon, Mar. 29th, 2010, 10:17 pm
[info]pzrk

Sadzīviskos sīkumos vai profesionālos jautājumos, protams.
Bet internets neieģipsēs kāju, tfu, tfu, nepabaros kaķi, nepasēdēs kopā ar tevi jūras krastā (un atkal jāteic, nerunāju par tevi), nenomierinās raudošu bērnu (bļe, neviens tā arī nepieteicās palīdzēt auklēt), neturpināšu sarakstu.

Mon, Mar. 29th, 2010, 10:20 pm
[info]rasbainieks

internets aizdos tukšu dzīvokli, kad tavā atslēgta elektrība, internets atnāks pabarot kaķi ka grab vien, internets aizvedīs uz traumpunktu, ja pats netiec, a par auklīti varu savu mammu piedāvāt, ja tiešām c-ciemā uz vietas neviena nav.

Mon, Mar. 29th, 2010, 10:30 pm
[info]pzrk

Atbraucu jau pie savējiem ar visu bērnu. Bet paldies par piedāvājumu, ņemšu vērā nākamai reizei.

Mon, Mar. 29th, 2010, 10:55 pm
[info]spicausis

Tas "bļe" pie raudošā bērna man pārsteidz, jo izklausās pēc "kā tā var būt, ka neviens nenāk man palīgā, man taču VAJAG?", "Zomg, es kaut ko ierakstīju blogā, kapēc viņi paši neizlasīja un neuzrakstīja un nepiezvanīja?!"

Frendliste gan pabaros kaķi, gan pasēdēs jūras krastā, te ir brīnišķīgi ļaudis — tu taču lasi viņu dienasgrāmatas, tu zini — ko satikt, tikai tas prasa aktivitāti un komunikāciju, parunāties, etc.

Tā taču nav tava personīgā armija, tas nestrādā tā, ka uz "man vajag pabarot kaķi" pukstu tev būs vēstuļu kalni ar piedāvājumiem, spēj tik atsijāt.

Es nesaprotu tavas ekspektācijas no nepazīstamiem cilvēkiem internetā (bet, ja tie ir pazīstami, tad pričom te aizvainojums uz internetu?).

Tue, Mar. 30th, 2010, 12:10 am
[info]pzrk

Nezinu, vai šodien vairs noformulēšu pietiekami skaidru atbildi. Man ir dulla galva, jo es pēdējo dienu akurāt esmu pavadījis ar raudošu bērnu.

Aizdomīgā kārtā "nepazīstami cilvēki internetā" apstrīd manu vēlmi atbrīvoties no atkarības no komunikācijas ar "nepazīstamiem cilvēkiem internetā". :) <= un tas ir tikai smailijs, kam, iespējams, nav nekādas sakara ar reālo dzīvi.

Atzīšos, mana mijiedarbība ar apkārtējo pasauli mēdz būt neracionāla, un tas reizēm traucē. Arī atkarība nav nekas racionāls.
.
Īstie draugi jau laika gaitā nostabilizējas, un parasti palīdz, kad ir problēmas. Parasti.

Bet paldies par komentāru. Būs ko padomāt.

Tue, Mar. 30th, 2010, 01:30 am
[info]spicausis

Lab, lab, man arī te vairāki ķipari un mazuļi ikdienā un visriņķī un visapkārt.

Par tēmu, paldies un padomāt — abpusēji. Es arī atsāku domāt par cibu, tās paņemto laiku, un tās nozīmi dzīvē vispār. Un arī putrojos ar viedokli.

Patecioties cibai, ir ļaudis, ko es piecu gadu laikā esmu saticis četras reizes, bet komunicēju regulāri — un, kaut arī no vienas puses ārprāts vaitatāvar kur iet pasaule, es sliecos uz to, ka "nu un?": tas gandrīz pilnīgi apmierina manu introversiju un niecīgo nepieciešamību pēc, well, dzīviem svešiem cilvēkiem ikdienā.

Un ir ārprātā lieliski cilvēki, ar kuriem tiekos semi-regulāri; vai es viņus būtu saticis bez cibas? Jā, noteikti, citos veidos, mazums kā ļaudis mūsdienās sakontaktējas.

Es arī kaut kā sev diezgan uzsveru to real-life ļaužu satikšanas aspektu, lai personāžs pārvērstos no "viena no" blogojošiem ezīšiem miglā un pieņemtu to dzīvā cilvēka apveidu, laikam.