Tā, kurai zalkši nāk mājās ([info]putnelis) rakstīja,
@ 2010-09-06 19:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vai ir kāda panna, pie kuras nepierauj kartupeļus? Teflona panna pierauj, melnā dzelzs panna pierauj :(


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kramers
2010-09-06 19:13 (saite)
Pamēģini pieliet eļļu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]putnelis
2010-09-06 19:16 (saite)
Ģeniāli!
Bet nepalīdz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zhagata
2010-09-06 19:17 (saite)
cepešplīts panna :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]putnelis
2010-09-06 19:20 (saite)
bet gribas arī zeltainas, kraukšķīgas maliņas...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]galadriela
2010-09-06 19:19 (saite)
A toč teflona pierauj? Man liekas, ka kamēr viņai nav nomazgājies tas teflona pārsegums, tikmēr ir diezgan ok.
Bet saka jau, ka teflonene esot jāmaina reizi mēnesī. Pff!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]putnelis
2010-09-06 19:21 (saite)
nja. Mūsējā bija šajā mājā vēl pirms manis, laikam, t.b.10 gadi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]puce
2010-09-06 19:32 (saite)
Teflons atliecas pēc pāris gadiem, imho. Tā ka nomaini pannu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mamuts
2010-09-06 19:22 (saite)
Teflona panna pēc mazgāšanas un žāvēšanas jāizslauka ar papīra salveti - ja ūdens ir ciets, tā sāļi nogulsnējas uz teflona un cepot kartfeļi piedeg klāt...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]putnelis
2010-09-06 19:30 (saite)
nezinu vai ūdens ir ciets, mums tas ir dzelžains.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mamuts
2010-09-06 19:31 (saite)
Ar to pašu pilnīgi pietiek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lietuts
2010-09-06 22:00 (saite)
es īstenībā visām teflona pannām leju eļļu, tikai stipri mazāk, man kartupeļus nepierauj, ja neesmu pirms tam ko piededzinājusi :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]putnelis
2010-09-06 23:08 (saite)
buusim zināt. Paldies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lapsa123
2010-09-06 22:05 (saite)
lieliski zeltaini kartupeļi sanāk, cepot cepeškrāsnī, sagriež bļodā šķēlēs vai ripās, nedaudz pielej eļu, pieber garšvielas, izber uz pannas - mmmm... ar visām zeltaini brūnām muguriņām, maliņām utt. :)

manas "akciju pannas" neviena nepierauj kartupeļus(teflona). :) laikam TAVĀ pannā vaina :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]putnelis
2010-09-06 23:08 (saite)
skaidrs. Mana panna der tikai moralizēšanai......

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lapsa123
2010-09-06 23:26 (saite)
cep cepeškrāsnī :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]envija
2010-09-07 09:44 (saite)
Paties;ibā viss ir atkarīgs no tā, vai panna un eļļa ir kārtīgi uzkarsēta pirms bērt kartpeļus, kuri nedrīkst būt slapji ;) Kā arī vāku jāliek tikai tad, kad kartupeļi jau apbrūnējuši, bet vēl nav mīksti. Labāk cept uz stiprākas uguns un bieži maisīt (ja kartupeļu šķirne nav no dzeltenajiem miltainajiem - tie izjuks šā kā tā).
Man parasti nerauj klāt ne teflona, ne čuguna panna.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?