Tā, kurai zalkši nāk mājās ([info]putnelis) rakstīja,
@ 2010-09-06 19:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vai ir kāda panna, pie kuras nepierauj kartupeļus? Teflona panna pierauj, melnā dzelzs panna pierauj :(


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]envija
2010-09-07 09:44 (saite)
Paties;ibā viss ir atkarīgs no tā, vai panna un eļļa ir kārtīgi uzkarsēta pirms bērt kartpeļus, kuri nedrīkst būt slapji ;) Kā arī vāku jāliek tikai tad, kad kartupeļi jau apbrūnējuši, bet vēl nav mīksti. Labāk cept uz stiprākas uguns un bieži maisīt (ja kartupeļu šķirne nav no dzeltenajiem miltainajiem - tie izjuks šā kā tā).
Man parasti nerauj klāt ne teflona, ne čuguna panna.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?