Tā, kurai zalkši nāk mājās (
putnelis
) rakstīja,
@
2010
-
09
-
06
19:05:00
Vai ir kāda panna, pie kuras nepierauj kartupeļus? Teflona panna pierauj, melnā dzelzs panna pierauj :(
(
Lasīt komentārus
) - (
Ierakstīt jaunu komentāru
)
envija
2010-09-07 09:44
(
saite
)
Paties;ibā viss ir atkarīgs no tā, vai panna un eļļa ir kārtīgi uzkarsēta pirms bērt kartpeļus, kuri nedrīkst būt slapji ;) Kā arī vāku jāliek tikai tad, kad kartupeļi jau apbrūnējuši, bet vēl nav mīksti. Labāk cept uz stiprākas uguns un bieži maisīt (ja kartupeļu šķirne nav no dzeltenajiem miltainajiem - tie izjuks šā kā tā).
Man parasti nerauj klāt ne teflona, ne čuguna panna.
(
Atbildēt uz šo
)
(
Lasīt komentārus
) -
Neesi iežurnalējies.
Iežurnalēties?
Navigate:
Sveiks, Cibiņ!
Login
Bīdīt tekstus
Izveidot jaunu dienasgrāmatu
Latest posts
Meklēšana
Random!
Katalogs
Pēc Interesēm
Advanced
Pirmā palīdzība
Aizmirsu paroli!
Lapas karte
Browse Options
Contact Info
Ask a Question
FAQ
Info par Cibu...
Statistics
Download
General Info
Lietošanas noteikumi
Informācijas privātums
Juridiskā informācija
Lapas karte
Browse Options