Envija ([info]envija) rakstīja,
Paties;ibā viss ir atkarīgs no tā, vai panna un eļļa ir kārtīgi uzkarsēta pirms bērt kartpeļus, kuri nedrīkst būt slapji ;) Kā arī vāku jāliek tikai tad, kad kartupeļi jau apbrūnējuši, bet vēl nav mīksti. Labāk cept uz stiprākas uguns un bieži maisīt (ja kartupeļu šķirne nav no dzeltenajiem miltainajiem - tie izjuks šā kā tā).
Man parasti nerauj klāt ne teflona, ne čuguna panna.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?