Tā, kurai zalkši nāk mājās ([info]putnelis) rakstīja,
@ 2010-09-06 19:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vai ir kāda panna, pie kuras nepierauj kartupeļus? Teflona panna pierauj, melnā dzelzs panna pierauj :(


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mamuts
2010-09-06 19:22 (saite)
Teflona panna pēc mazgāšanas un žāvēšanas jāizslauka ar papīra salveti - ja ūdens ir ciets, tā sāļi nogulsnējas uz teflona un cepot kartfeļi piedeg klāt...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]putnelis
2010-09-06 19:30 (saite)
nezinu vai ūdens ir ciets, mums tas ir dzelžains.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mamuts
2010-09-06 19:31 (saite)
Ar to pašu pilnīgi pietiek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?