polija ([info]polija) rakstīja,
@ 2020-05-07 21:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:es, li, velo

dieniņa
šorīt pati jutos kā izd***ta jāņoga. Pamodos 6os, nevarēju pamosties. Tad pamodos vēlreiz, sapratu, ka ir bez 20minūtēm 8i. Tad piecēlos un nesteidzīgi dzēru rīta kafiju, lai pamostos. Rīta kafijai aizmirsu pielikt cukuru, pamosties lāga neizdevās. Tad 8:35ās pamodās bērniņš, samīļoju, aizsūtīju ģērbties, neģērbās. Es nespēju pietiekami daudz uztraukties. Pieslēdzos darba kompim un sāku kko darīt. Tad pēc 2h sapratu, ka gribu ēst. Ēdu. Bērniņš turpināja neko nedarīt pliks pa savu istabu. Tad bērniņš izdzirdēja, ka ēdu, un piepeši atskrēja saģērbies. Pirms 11iem. Iedevu 8os izvārīto putru (aukstu) no visa katla. Pie protesta paziņoju, ka viņa nav noslaucīju traukus, tāpēc bļoda ir slapja un tā kā viņai bija jābūt bd, šobrīd tad es negribu NEKO dzirdēt un, ja kaut kas nepatīk, var droši doties uz savu istabu BEZ brokastīm. Ēda no visa katla.
Turpināju strādāt. Bērniņu 5x aizsūtīju 3 mājas tālāk. Ap 14:30 izdzēru kafiju, lai vēlreiz pamostos. Beidzot izdevās pamosties. Vēl drusku pastrādāju un tad jau ap 16iem ēdām pusdienas. Ap 17iem atnāca sarunātais paziņa saremontēt ūdenskrānu virtuvē (nu jau 2 mēneši kaut kas tur turējās tikai uz makgaivera un nu jau pēdējās dienas vairs neturējās arī ar to)..
Tad ap 19iem izbraucām līkumu ar velo. Meita paņēma 20collnieku.. Nu ir, ir par lielu vēl, bet baigi gribēja. Ļāvu tāpēc. Tā kā viegls un viņa ļoti labi brauc, tad varēja ar nosvempties nost pati normāli, kaut arī tas standovers tur tiešām reāli štruntīgs :D Atsalu, jo vējš nenormāls.
Vienu kasti neatradām, otru - ko jau reiz biju nesekmīgi meklējusi - atradām. Tgd vakariņas un atkal gulēt nesanāks ātrāk par 21:30.. Cerams rīt piecelsies normālākā laikā (bez diendusas). Un cerams es ar rīt pēc cilvēka vairāk jutīšos..



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sw
2020-05-07 22:17 (saite)
Izklausās pēc samērā ciešamas dienas mājās ar kinderu. Nu, kaut vai tas, ka izdodas vairākas h pastrādāt, jau ir profit.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]polija
2020-05-07 22:51 (saite)
Nu es visu šito laiku viņu turpināju vest uz bd. Vnk šorīt jutos pārāk slikti, lai spētu lamāties un iespringt.. Tā nu šī laikam pirmā diena ever kopš viņa sāka iet bd pirms ~2,5 gadiem, kad šitādā vīzē esam uz visu dienu bd nobastojušas..
Viņa vnk bērniņš pēd. nedēļu laikā maz dabūjusi mājās ar savām lietām paspēlēties, jo vislaik pēc bd mēs vandāmies riņķī ar velo līdz 20, tad jau mājās tikai ēst un gulēt. Brīvdienās apmēram tas pats - tikai vandāmies ar auto un kājām, attiecīgi atrada ko darīt pa savu istabu :D Rīt gan celšoties, ģērbšoties, braukōt uz bd. Fingers crossed! Jo nu nav jau variantu - rīt man vēl uz veikalu un tirgu pēc gaļas jāaizskrien, attiecīgi tur es ar bērnu tāpat nevazāšos, vajag viņu man tai bd...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?